"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שלושה תושבי חיפה נעצרו בחשד לסחר בנשים

לפי החשד, השלושה העסיקו תיירות שהגיעו ממדינות במזרח אירופה כנערות ליווי

,עודכן
צילום: משה שי // למצולמת אין קשר לכתבה

היחידה המרכזית לחקירת פשעים חמורים (ימ"ר) בפיקודו של נצ"מ אלי אסייג במשטרת מחוז חוף ומשטרת חיפה חוקרים פרשייה חמורה, שעיקרה חשד לסחר בנשים למטרת שירותי מין וזנות. במסגרת החקירה נעצרו על ידי חוקרי הימ"ר שני גברים בני 41 ו־44 ואישה בת 30, תושבי חיפה, בחשד שסחרו בנשים והדיחו אותן לזנות.

רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

לפי החשד, השלושה העסיקו תיירות שהגיעו ממדינות במזרח אירופה כנערות ליווי. החשודים הובאו אתמול לדיון בהארכת מעצרם בבית משפט השלום בחיפה ומעצרם הוארך בחמישה ימים.

מפקד הימ"ר נצ"מ אלי אסייג אמר ל"ישראל היום" כי החשודים אינם מודים בחשדות נגדם. הוא הדגיש כי "מדובר בחשדות חמורים", והוסיף כי על פי הערכות חוקרי הימ"ר "מדובר בעסק שגילגל מאות אלפי שקלים בכל חודש".

לדבריו של נצ"מ אסייג נערות הליווי הגיעו ממדינות מזרח אירופה ונכנסו לישראל באמצעות אשרות תייר. מכל מקום, חוקרי הימ"ר עדיין בודקים אם התיירות הגיעו ארצה מרצונן בידיעה כי הן יעסקו בזנות או שמא פותו על ידי החשודים והודחו להעניק שירותי ליווי תוך כדי איומים מצד החשודים ובניגוד לרצונן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר