"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חתול המשפחה מציל פעוט מנשיכה

סופר קט: צפו בתיעוד המדהים של החתול הקטן שמציל את בעליו מפני כלב השכנים

,עודכן
צילום: מתוך הוידאו // רגע לפני התקיפה וההצלה

סרטון שהועלה לרשת

מי אמר שכלב הוא חברו הטוב של האדם? מצלמות האבטחה הצליחו לתעד את רגעי הגבורה של חתול קטנטן שהחליט לצאת להגנתו של בן המשפחה, לאחר שכלב השכנים תקף אותו.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הסרטון מתאר את הרגעים המטרידים בו ילד בן 4 משחק עם אופניו בחצר המשפחה, בדרום מערב בייקרספילד שבארה"ב. לאחר כמה רגעים, ניתן לראות את כלב השכנים שמבחין בו, מתגנב מאחוריו ותוקף אותו. הכלב התוקפני נושך את הילד ברגלו ומושך אותו אליו, אך רגע לאחר מכן מגיע אורח מפתיע ומציל את המצב. חתול המשפחה, זינק על כלב השכנים וגירש אותו.

את הילד לקחו לבית החולים, שם נעשו לו עשרה תפרים. אמו של הילד, אריקה טריינטפילו, סיפרה לסוכנות הידיעות המקומית כי לאחר מכן רדפה אחרי הכלב ואף ננשכה בעצמה. מאוחר יותר כתבה האם בפייסבוק: "אנחנו לא כועסים על השכנים שלנו, אנחנו בעיקר אסירי תודה על כך שהבן שלנו לא נפגע. תודה לכולם, החתול שלנו הוא הגיבור שלי!", הוסיפה האם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר