"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ח"כ איילת שקד, מיוזמות הצעת החוק: "הוא לא יעבור"

הצעת החוק נגד "ישראל היום" הפכה לשיחת היום בתוכניות אקטואליה רבות • קובי אריאלי ועירית לינור בתוכנית "המילה האחרונה": "מוטב היה אילולא היה נולד החוק הזה" • אורי אבנרי: "אם אנשי שמאל ירצו להפיץ עיתון חינם - למה לא"

,עודכן
צילום: קונטקט // שקד

ח"כ איילת שקד חתומה עלהצעת החוקשמבקש לסגור את "ישראל היום", אך נראה שגם היא מפקפקת בו. בפתח התוכנית "העולם הבוקר" עם מירי נבו ואברי גלעד של רשת, אמרה ח"כ שקד כי אינה מאמינה שהחוק יעבור.

לעדכונים נוספים הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

כאשר גלעד פתח את הגיליון של "ישראל היום" שבו פורסמו מספרי הטלפון של לשכות הח"כים החתומים על החוק, אמרה שקד:

"הם באובססיה". גלעד ענה: "רוצים לסגור אותם", ואילו שקד הפתיעה באמירה: "לא יעבור".

הצעת החוק נדונה גם בתוכנית "המילה האחרונה" של קובי אריאלי ועירית לינור בגל"צ, שקראו לה, במילה אחת, "שערורייה".

"אני ממש מתבייש לקרוא את זה, על זה", אמר אריאלי. "מוטב היה אילולא היה נולד החוק הזה, ואנחנו מקווים שהוא יימשך כלעומת שבא", סיכמה לינור.

העיתונאי הוותיק אורי אבנרי אמר בתוכניתו של רועי כץ "תעודת עיתונאי" ברדיו תל אביב, שתשודר ביום שישי הקרוב: "זו תועבה. איפה הגבול? אם אנשי שמאל מחר יגייסו כסף וירצו להפיץ עיתון חינם - למה לא?". הוא אמנם הביע הסתייגותו מהקו של "ישראל היום", אך הדגיש: "אתה לא יכול להגיד לזה כן וזה לא, הרי זה או כולם או אף אחד. זו פגיעה בחופש העיתונות. איש לא אומר שצריכים לקחת כסף בשביל עיתון, הלוואי שיכולתי לחלק את 'העולם הזה' בחינם".

עוד באתר ישראל היום: "החוק נגד ישראל היום לא חוקתי"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר