"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יום העצמאות ה-66: יותר מ-8 מיליון ישראלים

אוכלוסיית ישראל גדלה השנה ב-2% בהשוואה לשנה שעברה

,עודכן
חגיגות יום העצמאות (ארכיון), צילום: רוני שיצר

ערב יום העצמאות ה-66 למדינת ישראל, פרסמה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה כי בישראל חיים כיום כ-8.180 מיליון נפש – פי עשרה מאשר בקום המדינה.

עוד עולה מהנתונים שהאוכלוסייה היהודית מונה 75% מהאוכלוסייה, 20.7% ערבים והשאר נוצרים, בני דתות אחרות וחסרי דת שמונים 351 אלף תושבים.

בשנה שחלפה מאז יום העצמאות שעבר, גדלה אוכלוסיית ישראל ב-157 אלף בני אדם, 178 אלף תינוקות נולדו ו-42 אלף בני אדם נפטרו. 24 אלף עולים הגיעו לישראל.

עוד נמסר ממשרד הפנים: כי עם הקמת המדינה בשנת 1948, רק בת"א חיו יותר מ-100 אלף בני אדם. כיום, 14 ערים מונות יותר מ-100 אלף תושבים, כשש מהן חצו את קו 200 אלף התושבים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר