"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הרצח ברעננה: הסיוט של כל אבא

רצח יפתח גריידי מעורר שוב את הפחד בהורים • אין יותר מקומות בטוחים? דעה

,עודכן
צילום: משה לנקרי // יפתח גריידי

בתי החיילת פערה עיניים: "הששברעננה? באמת?" אמרה בחוסר אמון, "זה הרי מקום של בני נוער... מקום הגון, צפוף, עם מוסיקה טובה; יש לי אפילו חברה שעבדה שם". בהמשך אמרה שזה בפירוש לא "מקום של ערסים" ושהיא לא היתה חוששת לרגע ללכת לבלות שם שוב.

רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

וזה מפחיד. כי המועדון הזה ברעננה הוא מסוג מקומות הבילוי, שאם הילד או הילדה שלך הולכים אליהם, אתה (יחסית!) שקט. מועדון הגון, עם אוכלוסייה סבירה לגמרי. סתם בילוי של ערב שבת או ערב חג. נכון שבלב הורים לצעירים בגיל הבילויים מנקר תמיד חשש, כשהילד יוצא מן הבית, ובשנים האחרונות החשש הזה הופך לצערנו למבוסס יותר ויותר. אבל אתה אומר לעצמך, אם כבר לבלות - שיעשו את זה במקום

כמו מועדון "השש" ברעננה. והנה, גם כאן כנראה שאי אפשר להירגע.

הקלות הבלתי נסבלת של הסכינים

מפחידה לא פחות המהירות שבה נשלפים הסכינים ושאר כלי המשחית, והקלות הבלתי נסבלת שבה משתמשים בהם. אין צל של ספק שלאלכוהול יש תרומה נכבדה לפריצת כל המעצורים; ועדיין המוח אינו תופס והלב מסרב להאמין איך זה נראה אפשרות סבירה, בעיני אדם נורמטיבי, להכריע ויכוח באמצעות כלי נשק. מדוע, לכל הרוחות, אנשים מגיעים למועדון, למקום בילוי ומחפשים קרבות? מי קבע את כללי "הכבוד" המעוותים האלה, שמחייבים להרוג את מי שזרק מילה או מבט לא במקום לעברך?

יפתח גריידי היה חייל קרבי בגולני. צעיר מופתי, ערכי, מיטב הנוער. צעיר שלא היסס לסכן את חייו מדי יום עבור המדינה, ומצא את מותו במקום הכי לא צפוי, כשגם כאן הוא פועל, לפי דיווחי חבריו, באבירות ומגן על נערה שנטפלו אליה.

אני חושב על גלעד שליט. חייל גם הוא, שעל חייו וחירותו מדינת ישראל היתה מוכנה לשלם ביותר מ־1,000 אסירים; ומה מחיר חייו של יפתח גריידי? ושל הקורבן הצעיר הבא, שמהלך עדיין בינינו ומתכנן בהתרגשות את בילוי סוף השבוע הבא, או הבא אחריו, ואינו יודע כמה נורא זה יסתיים?

עוד באתר ישראל היום: מסעדת רפאל נסגרה בשל "הונאת ענק" במערכת המחשוב

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר