"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איראן נגד ארצות הברית: מי יהיה השגריר באו"ם?

השגריר האיראני החדש לאו"ם לקח חלק במשבר בני הערובה ב-1979. ארצות הברית מסרבת להעניק לו ויזה. איראן: נפנה לאמצעים משפטיים

,עודכן
צילום: רויטרס // אבו טאלבי, המועמד לשגריר האיראני באו"ם

צילום: רויטרס

איראן דחתה את החלטת ארצות הברית למנוע ויזה לשליח האיראני החדש לאו"ם, והודיעה כי תעלה את המקרה בפני האו"ם ישירות. "אין לנו תחליף לאבו טאלבי, ונילחם על כך באמצעות מנגנונים משפטיים באו"ם", אמר עבאס עראקצ'י, בכיר במשרד החוץ האיראני, שצוטט בסוכנות הידיעות אירנא. ארצות הברית הודיעה אתמול כי לא תעניק ויזה לחמיד אבו טאלבי, לאור קשריו למשבר בני הערובה ב-1979-1981.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

וושינגטון מתנגדת למועמדותו של אבו טאלבי, לאור החשדות כי הוא היה חלק מקבוצת סטודנטים מוסלמיים, שהשתלטה על השגרירות האמריקנית בטהרן בנובמבר 1979, והחזיקה 52 בני ערובה למשך 444 ימים. הדיפלומט הוותיק הודה כי הוא שימש כמתורגמן עבור מיליטנטים שהחזיקו את בני הערובה.

נשיא ארצות הברית ברק אובאמה עמד בפני לחץ פנימי חזק לא לאפשר לאבו טאלבי להיכנס לארצות הברית, ולמשרתו בניו יורק, מה שעשוי לעורר מחלוקת עולמית, בצל המשא ומתן השברירי בין טהרן לשש המעצמות, על תכנית הגרעין של איראן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר