"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עצוב: נהרגה כשניסתה לשבור שיא עולם

צנחנית גרמנייה נהרגה בארה"ב, כשהמצנח שלה לא נפתח • בנוסף, השיא לא נשבר

,עודכן
ניסו לשבור שיא עולם ביצירת צורה בשמיים // ניסו לשבור שיא עולם ביצירת צורה בשמיים

הניסיון לשבירת שיא עולם הסתיים בטרגדיה: אישה מגרמניה נהרגה באריזונה, כשאירעה תקלה במצנח שלה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

התאונה התרחשה היום, בעת ש-222 צנחנים ניסו לשבור שיא עולם ביצירת צורה בשמיים, באריזונה שבארה"ב. כל הצנחנים, שהגיעו מ-28 מדינות, תוכננו לקפוץ מגובה של כ-5.5 ק"מ ואז, בעודם בשמיים, להתאגד יחד, להתפזר ולהתאגד שוב בצורה אחרת, כל זה לפני שהמצנחים נפתחים. הקפיצה נעשתה בגובה כה רב, עד שהם נזקקו למסכות חמצן.

לא השלימו את הקפיצה. צילום: אי.פי

ברגע הקפיצה, הקבוצה לא השלימה את הצורה שתוכננה ולכן לא קבעה שיא חדש. כשהגיעו לקרקע גילו הצנחנים שחברתם הגרמנייה נהרגה. מותה נקבע במקום. הם פרצו בבכי, התחבקו וניסו לנחם אחד את השני.

ג'וסלין ברנצ'ז, דוברת מועדון הצניחה באריזונה סיפרה, כי "המצנח נפתח נמוך מדי, כך שלא נותר זמן למצנח הרזרבי להיפתח".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר