"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הוליווד מציגה

בסוף השבוע התקיים בלאס וגאס כנס "סינמה קון", שבו מציגים האולפנים את הסרטים שהם ישחררו במהלך השנה • כתבנו היה שם לצד אנג'לינה ג'ולי, ג'וני דפ ומילה קוניס

,עודכן
"שומרי הגלקסיה" // "שומרי הגלקסיה"

סרטי אסונות, סרטי המשך ופחות אנימציה - זוהי הבשורה היוצאת מהוליווד בנוגע למה שצפוי בשנה הקרובה על מסכי הקולנוע.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בסוף השבוע ננעל בלאס וגאס כנס "סינמה קון 2014", אירוע שנתי שבו ראשי אולפני הקולנוע ומיטב הכוכבים מציגים לפני התאחדות בעלי בתי הקולנוע בארה"ב את מה שעומד לעלות למסכים בחודשים הקרובים.

לצד פרקים חדשים בסדרות מצליחות כגון "אקס מן: העתיד שהיה", "ספיידרמן המופלא 2", "הרובוטריקים 4: עידן ההכחדה" ו"כוכב הקופים: השחר", הוליווד תשיק השנה את "הרקולס", בכיכובו של דווין "דה רוק" ג'ונסון, גירסה חדשה ל"צבי הנינג'ה" וכן סרט חדש מבית היוצר של גיבורי הקומיקס מארוול ששמו "שומרי הגלקסיה". המטרה של האולפנים היא שלסרטים אלה יהיו סרטי המשך בשנים הקרובות, כדי למקסם רווחים. בכנס הוכרז בגאווה כי ב־2013 חלה עלייה של ארבעה אחוזים בהכנסות מסרטים, עם סך מצטבר של 35.9 מיליארד דולר ברחבי העולם.

"הרקולס"

אם בקיץ הקודם נשטף המסך בסרטי אנימציה, השנה הוגבל היצע סרטי האנימציה לשלושה: סרט המשך ל"מטוסים" מבית דיסני, "איך לאלף דרקון 2" וסרט עתידני לכל המשפחה ששמו "Big Hero 6", המיועד לסתיו.

לעומת זאת, הרבה מהסרטים שיעלו השנה יהיו סרטי אסונות עתירי תקציב, ובהם "קצה המחר" (שעוסק בחייל שנלחם בחייזרים) עם טום קרוז, "אל תוך הסערה" (על רודפי סופות טורנדו), וגם פרק נוסף בתולדותיה של המפלצת היפנית חסרת הרחמים גודזילה.

כנס "סינמה קון" התקיים השנה בפעם הרביעית והוא מאפשר לאנשים הקטנים בתעשייה להתחכך בשמות גדולים. כך, למשל, הפציעו בכנס ג'וני דפ, מורגן פרימן, מארק וולברג ומילה קוניס כדי לקדם את סרטיהם הבאים. קלינט איסטווד זכה לקבלת פנים חמה באולם, כשהציג בכנס את הסרט החדש בבימויו, "נערי ג'רזי" - גירסה קולנועית למחזמר זוכה הפרסים מברודוויי על להקת "ארבע העונות" שפרחה בשנות ה־50 ובשנות ה־60.

נוכחות מרשימה נוספת נרשמה מצד אנג'לינה ג'ולי. הסרט "מליפיסנט", שבו היא מגלמת את המכשפה הרעה מאגדת "היפהפייה הנרדמת", יעלה בעוד חודשיים, אולם ג'ולי הגיעה לווגאס כדי לקדם את הסרט "Unbroken" שהיא ביימה. הסרט מבוסס על סיפור אמיתי של אצן אולימפי שנפל בשבי היפני במלחמת העולם השנייה. גם אדם סנדלר, דרו ברימור, ג'ון האם וקמרון דיאז הגיעו לכנס כדי לחשוף קטעים מהקומדיות החדשות שלהם, שאמורות לצאת למסכים כבר בשבועות הקרובים.

אמנם ההתמקדות בכנס היא בשוברי קופות, אבל האולפנים נתנו הצצה גם לסרטי הסתיו המיועדים, אלה שנחשבים "סרטי אוסקרים". בין השאר, הוצגו טיזרים לסרטים "Gone Girl" של דיוויד פינצ'ר עם בן אפלק, "Fury" של בראד פיט, "השופט" עם רוברט דובאל ורוברט דאוני ג'וניור ו"בין כוכבים" של הבמאי כריסטופר נולאן ("האביר האפל", "התחלה") בכיכובו של מתיו מקונוהיי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר