הצרכנים הישראלים צפויים בימים הקרובים להגביר את קצב ההכנות לחג הפסח ולערוך קניות של מגוון מוצרים, ובהם כלי בית, חומרי ניקוי, מזון, וכמובן גם מתנות. גם בדיוטי פרי בנתב"ג צופים תנועה מוגברת של קונים לקראת החג.
רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
לדברי שלומית רשף, מנהלת השיווק של דיוטי פרי ג'יימס ריצ'רדסון, הגידול המשמעותי במכירות לקראת פסח צפוי להיות בתחילת אפריל, עם תחילת עונת הנסיעות: "אנחנו מרגישים גידול של כ־40% ברכישות של היינות. עם ישראל קונה הרבה יינות ישראליים בגלל הכשרות לפסח וכן בעקבות חידוש מרתף היין של הדיוטי פרי".
אוהבים את השואבים
בדיוטי פרי יצאו במבצע של שלושה מוצרים ב־99 דולרים במחלקות הבישום והאלכוהול. במסגרת המבצע אפשר לשלב בין מוצרי מחלקת הבישום לאישה ולגבר ובין מוצרי מחלקת האלכוהול, ולרכוש שלושה מוצרים משתי המחלקות יחדיו.
גם ברשתות האחרות נערכים לגל הקניות. לדברי דודי כהן, סמנכ"ל הסחר של רשת המשביר לצרכן, "החל משבוע אחרי פורים אפשר לראות את ניצני המכירות לקראת פסח".
בשבוע האחרון ועדי העובדים קנו בעיקר מתנות ברגע האחרון, לרוב מוצרים בתחום המטבח ומוצרי חשמל שונים. "תנועת הקונים בסוף השבוע היתה ערה, והצרכנים שלא רוצים לקנות ברגע האחרון ורוצים לקנות בשקט עושים זאת כעת, ובעיקר קונים מערכות אוכל, סירים, סכינים, סכו"ם ומוצרי חשמל דוגמת שואבי אבק", הוסיף כהן.
עד החג צפויות החנויות של רשת המשביר להיות עמוסות בקונים. בשבוע האחרון חלה עלייה של 45 אחוזים במספר הקונים לעומת השבוע שלפניו. ברשת מציינים עוד כי סל הקניות הממוצע גדל ב־15 אחוזים בשבוע האחרון לעומת השבוע שלפניו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו