"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא נעים: באו מחו"ל להכיר את הארץ - והותקפו על־ידי צעיר עם סכין

צעירים ישראלים הציקו לחברי משלחת "בני עקיבא העולמית", ואחד מהם שלף סכין ודקר

,עודכן
אוהד וידר, החניך שנפצע

החניכים מקבוצת "לימוד" מההכשרה של בני עקיבא העולמית שבאו לביקור בישראל, לראות ולהכיר את הטוב והיפה שבמדינה, נתקלו דווקא בישראלי המכוער וחוו חוויה טראומתית.

רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

שלשום, לאחר יום עבודה בקיבוץ עין הנצי"ב שבעמק בית שאן, שם שוהה הקבוצה, ירדו כ־20 מהחניכים להתרחץ במעיין הנמצא בקיבוץ. שלושה נערים מבית שאן הסמוכה, שהגיעו גם הם למעיין, החלו להציק למתרחצים. אחד החניכים ניגש לנערים וביקש מהם להפסיק, ואז שלף אחד מהם סכין ודקר את החניך בידו. הצעיר נלקח לבי"ח העמק בעפולה, ושם התברר כי הוא סובל מחתך עמוק בידו וקיים חשד לפגיעה בגידים ובעצבים. הבוקר הוא ינותח, בתקווה שלא נגרם נזק בלתי הפיך לאצבעותיו. הנער הדוקר ושני חבריו נעצרו ונחקרו. אתמול הם הובאו לפני בימ"ש השלום בטבריה ומעצרו של החשוד המרכזי (16) הוארך ביומיים, בעוד ששני חבריו נשלחו למעצר בית.

אוהד (18), הצעיר שנפצע: "מצער אותי שדבר כזה קורה לי בישראל. אני מאמין שזה לא מייצג את החברה הישראלית, ומקווה שזה לא יפגע בהתרשמות החיובית של החניכים ממדינתנו".

חניכי הקבוצה הם חלק מתוכנית ההכשרה של בני עקיבא העולמית. במסגרת ה"מכון למנהיגות" הם לומדים ציונות, מנהיגות והסברה, התנדבות בקיבוץ ועוד. נתי רכט, מנהל מחלקת תוכניות ישראל בבני עקיבא העולמית: "כואב הלב שמעשה פזיז של נער הורס מאמץ חינוכי אדיר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר