"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רווחי בנק הפועלים: כ-2.58 מיליארד שקלים

הבנק פרסם את הנתונים לרבעון הרביעי של 2013: רווח נקי של כ-651 מיליון שקל

,עודכן
בנק הפועלים // בנק הפועלים

בנק הפועלים דיווח על התוצאות הכספיות שלו ל-2013. רווחי הבנק הסתכמו ב-2.58 מיליארד שקל, כמעט ללא שינוי ביחס ל-2012 (עליה של 1.45%). ברבעון האחרון השנה עמד הרווח הנקי על 651 מיליון שקל כמעט ללא שינוי ביחס לרבעון המקביל ב-2012, אז הסתכם ב-652 מיליון שקל.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בנק הפועלים השיק השבוע תוכנית עמלות ללקוחותיו הקמעונאיים ולעסקים הקטנים, בה הוצע סל עמלות שכלל 50 פעולות ב-22 שקל. מי שמודאג מקיטון בסעיף העמלות של הבנק יכול להירגע. ב-2013 הסתכמו הכנסות בנק הפועלים מעמלות והכנסות אחרות ב-5.24 מיליארד שקל, עליה קטנה ביחס ל-2012 (0.36%+). הבנק יחלק דיבידנד לבעלי המניות בהיקף של 382 מיליון שקל.

מנכ"ל הבנק ציון קינן אמר כי הבנק הצליח להגדיל את רווחיו "חרף סביבת ריבית מאתגרת, האטה הדרגתית בכלכלה, ופגיעה בהכנסות בשל הקשחת הרגולציה. התמודדנו עם האתגרים ע"י מתן שירות מקצועי, מותאם אישית לקהל הלקוחות הגדול, ותוך יישום מוצלח של התפיסה הרב-ערוצית שלנו, המאפשרת גישה ישירה וביצוע של מירב הפעולות הבנקאיות באמצעות האינטרנט".

בדוחות רשם הבנק רווח מימוני נטו של 8.423 מיליארד שקל עליה של 0.1% ביחס לשנה הקודמת. שיעור ההפרשות בגין הפסדי אשראי עמד על 0.34%, שיפור מול הפרשות בהיקף של 0.39% שנה קודם לכן. סך ההפרשה ב-2013 בגין הפסדי אשראי הסתכמה ב-874 מיליארד שקל.=

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר