"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פקקי ענק עקב בורות שנפערו בכביש 1

נתיב הנסיעה בין שער הגיא לשורש נחסם לשעות ארוכות • המשטרה פתחה את הכביש לתנועה

,עודכן
עבודות שיפוץ בכביש 1 (ארכיון). צילום: ללא קרדיט

נתיב נסיעה אחד בכביש 1 לכיוון מזרח, נסגר הבוקר לתנועה לאחר שבורות גדולים נפער בכביש ודרש טיפול מיידי, הכביש נחסם לשעות ארוכות, וכעת הוא פתוח.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הכביש נחסם בין שער הגיא לשורש, זאת בעקבות עבודות לתיקון הבורות בכביש. המשטרה ממליצה לציבור הנהגים לפנות לצירים חלופיים דוגמת כביש 443. בעלי רכבים פרטיים מופנים גם לכביש 394 - צומת אשתאול.

הכביש נהרס בשל הגשמים. צילום: חטיבת דובר המשטרה

הבורות בכביש נפערו ככל הנראה בעקבות הגשמים והרחבת הכביש.

שוטרי משטרת התנועה הארצית מנהלים את התנועה במקום, בעוד חברת נתיבי ישראל והחברה הקבלנית עוסקים בטיפול וכיסוי הבורות המהווים סכנה למשתמשי הדרך.

ממוקד אגף התנועה נמסר כי בשעה זו ישנם עומסים בכביש 1 מלטרון ועד שורש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר