"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"מכבי לא טובים? הם יבואו בטירוף"
בהפועל ת"א חוששים כי היכולת של מכבי בשבועות האחרונים יכולה דווקא לעבוד לטובת הצהובים • "בגלל שכולם אומרים שהם לא טובים, הלחץ מהם יורד" • ברק יצחקי עבר אתמול בהצלחה את הניתוח לשחזור הרצועות, וצפוי להתחיל בשיקום הארוך שלפניו
מכבי ת"א. "ניצחון בדרבי יכול להחזיר את הביטחון לשחקנים" צילום: עמי שומן // מכבי ת"א. "ניצחון בדרבי יכול להחזיר את הביטחון לשחקנים"

"מכבי לא טובים? הם יבואו בטירוף"

בהפועל ת"א חוששים כי היכולת של מכבי בשבועות האחרונים יכולה דווקא לעבוד לטובת הצהובים • "בגלל שכולם אומרים שהם לא טובים, הלחץ מהם יורד" • ברק יצחקי עבר אתמול בהצלחה את הניתוח לשחזור הרצועות, וצפוי להתחיל בשיקום הארוך שלפניו

,עודכן

מאמנה של הפועל ת"א, רן בן שמעון, הבטיח לאחר הניצחון 4:5 על אשדוד, שהיכולת ההגנתית של קבוצתו במשחק הזה לא תחזור על עצמה בדרבי. עוד מוקדם לדעת אם יעמוד בהבטחתו, אך אתמול המאמן ערך אסיפה ארוכה רק לשחקני ההגנה שלו, שנמשכה קרוב לשעה וחצי. שחקני החוליה האחורית צפו בקטעי וידאו ודיברו על שגיאות ותיקון ליקויים: "קיבלנו ארבעה גולים מאשדוד, לא ממכבי ת"א, בגלל זה רן עשה להם אסיפה נוקבת", סיפרו בהפועל.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

למרות היכולת הדלה של שחקני ההגנה, שספגו על כך ביקורת מחבריהם, המאמן תירגל אתמול את ההרכב שפתח גם בשבוע שעבר - כך שהמשמעות היא כי אין בכוונתו של המאמן לבצע שינויים בחלק האחורי. גם השוער דני עמוס, שנמצא ביכולת לא טובה במשחקים האחרונים, אמור להמשיך ולקבל את הקרדיט.

שחקנים בקבוצה יודעים שהם הולכים לפגוש את הצהובים בתקופה פחות טובה, אך חוששים שבסיטואציה מסוימת הקלף הזה עשוי לפעול דווקא נגדם: "בגלל שכולם אומרים שהם לא טובים זה עובד לטובתם, כי הלחץ קצת יורד", אמר שחקן בקבוצה, שהוסיף: "מכבי יכולים לבוא בטירוף לדרבי".

כל הכרטיסים שהוצאו למכירה עבור אוהדי הפועל צפויים להיחטף, לאחר שאתמול נותרו רק כ־300 כרטיסים, שמרביתם לשער 2 וליציעי הכסף בשערים 2 ו־13.

ומה קורה אצל היריבה?

חלוץ הקבוצה, ברק יצחקי, עבר אתמול בהצלחה את הניתוח לשחזור הרצועות, אצל ד"ר גיא מורג. לאחר שיתאושש, הוא צפוי להתחיל בתהליך השיקום הארוך, שייקח לכל הפחות שישה חודשים.

בניגוד למשחק הקודם, שאליו הגיעה האלופה אחרי הכנה לא אידיאלית עקב היעדרויות של שחקני הנבחרות ופציעות, נראה כי בגיזרת הפצועים הבשורות מעודדות. קרלוס גארסיה ושרן ייני אמורים לעמוד לרשותו של המאמן פאולו סוזה. בקבוצה יעשו מאמצים בימים הקרובים על מנת להכשיר לדרבי את הבלם איתן טיבי, שסובל ממתיחה בשריר המפשעה. למרות צבירת הנקודות, הצהובים מודעים לכך שהיכולת לא טובה לאחרונה, אך מאמינים שגם זה ישתנה: "ניצחון בדרבי יכול להחזיר את הביטחון לכל השחקנים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו