"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המפורסמים התגייסו למאבק הורי הפונדקאות

קמפיין הפונדקאות צובר תאוצה: סלבריטאים רבים הצטרפו למאבק • 65 תינוקות ישראלים שנולדו בהליך פונדקאי ממתינים בתאילנד לאשרת כניסה לארץ

,עודכן
בר רפאלי // גם בר רפאלי הצטרפה לקריאה להחזיר את התינוקות לארץ

מפורסמים רבים, בהם אשת רה"מ שרה נתניהו, בר רפאלי וגל גדות נרתמים למאבק ההורים אשר עברו הליך פונדקאות חוקי ותקועים בתאילנד בשל בעיות ביורוקרטיה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

מי שרתם את הכוכבים למאבק הוא עיתונאי וואלה אדם סרור. המפורסמים העלו צילום שלהם ובו הכיתוב "גם אני רוצה לראות את רואי בבית". רואי הוא בנם של אורן חן ואריק טפירו, שמאז לידתו לא מצליחים להנפיק לו דרכון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר