"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ניצב מנשה ארביב לישראל היום: "הכל בסדר"

מפקד יחידת להב 433, נגדו נבדק חשד לקבלת טובות הנאה מהרב פינטו, ניצל את הבוקר לריצה • כשנשאל אם הוא חוזר השבוע לעבודה השיב: "בורא עולם"

,עודכן
ניצב מנשה ארביב. צילומים: עמי שומן //

צילום: אבי כהן

ניצב מנשה ארביב משדר הבוקר עסקים כרגיל, כשיצא לריצת בוקר בפארק הירקון, עם עגלת התינוק שלו. ארביב עצמו נראה מחויך ואמר: "הכל בסדר, מזג האוויר מצוין לכושר". כשנשאל האם הוא חוזר השבוע לעבודה אמר: "בורא עולם" והמשיך בריצה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

השבוע הינו שבוע גורלי עבור מפקד יחידת להב 433, כשהמחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש) ימשיכו בחקירת הפרשה ויגבו עדויות גם מעדים בארה"ב, ואז יוחלט סופית האם לזמן גם את ארביב לחקירה. כפי שנראה כעת – זה רק עניין של זמן עד שאכן יזומן לחקירה.

צילום: עמי שומן

מקורבים לארביב אמרו לישראל היום על הרב פינטו: "אנחנו לא יודעים למה הוא עושה את זה, כנראה הוא מנסה להציל את עצמו על ידי הכפשת והפללת חפים מפשע, אנחנו בטוחים שהכל יתברר כעורבא פרח". מקורביו אמרו גם כי "אנו מאמינים ומקווים שהבדיקה של מח"ש תסתיים מהר והדבר יוביל לסגירת התיק".

במסלול הריצה אותו עשה ארביב גם רצים שוטרים אחרים שפגשו אותו, חיבקו אותו ואיחלו לו שהכל יתברר כלא נכון.

צילום: עמי שומן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר