"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ניצב זהר דביר מונה למפקד המחוז הצפוני במשטרה

המפכ"ל דנינו שיבח את המפקד הנכנס: "אתה קצין מצוין ומוכשר. מילאת שלל תפקידי מפתח והצטיינת בכולם"

,עודכן
צילום: חגי אהרון // דביר ודנינו, אתמול

בטקס חגיגי שנערך אתמול (שלישי) במטה המחוז הצפוני של המשטרה בנצרת, קיבל ניצבזהר דביר(48) את שרביט הפיקוד על המחוז מידי ניצב רוני עטיה, שיצא לחופשת פרישה מהמשטרה. בטקס השתתפו השר לביטחון הפנים יצחק אהרונוביץ', מפכ"ל המשטרה יוחנן דנינו, צמרת הפיקוד של המשטרה, נשיאי בתי המשפט בצפון, ראשי רשויות, בני משפחה ואורחים רבים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בדברי ברכתו, התייחס השר אהרונוביץ' למינוי המפכ"ל דנינו לשנת כהונה רביעית ולסכנות מצפון: "זה היה טבעי מבחינתי שתמשיך עוד שנה", אמר השר אהרונוביץ' למפכ"ל דנינו, "אני שמח על ההחלטה. יש לך משטרה מצוינת והאחרים ימתינו עוד שנה. יש לנו זמן... המחוז הצפוני נראה רגוע אבל טמונות בו בעיות מורכבות, ואי אפשר להתעלם מהחלק הביטחוני מדיני. לבנון עם עשרות אלפי טילים המכוונים לעבר ישראל, ובסוריה שאליה נכנסו גורמים איסלמים קיצוניים שעלולים ביום מן הימים לאיים על ישראל. עלינו לפקוח עיניים לעבר לבנון וסוריה וגם אל מה שקורה אצלנו בארץ", אמר אהרונוביץ'.

דנינו על דביר: "קצין מצוין ומוכשר"

המפכ"ל דנינו שיבח את המפקד הנכנס ניצב זהר דביר ואמר: "בחרתי בך יחד עם השר לביטחון הפנים כי אנחנו משוכנעים שתדע למלא את המשימות על הצד הטוב ביותר. אתה קצין מצוין ומוכשר. מילאת שלל תפקידי מפתח והצטיינת בכולם", אמר דנינו, ולמפקד היוצא, ניצב רוני עטיה אמר: "היית דמות וסמל לפקודיך בכל תפקיד שמילאת. אתה ערכי, לויאלי ויש בך ענווה ואהבת הארץ".

ניצב זהר דביר, נשוי ואב לשתי בנות ובן, חוזר לפקד על המחוז הצפוני לאחר שבעבר שימש כמפקד מרחב העמקים וכסגן מפקד המחוז. בעברו היה מפקד סיירת גולני בצה"ל ובמשטרה שימש במשך 5.5 שנים כמפקד הימ"מ, יחידת העילית של המשטרה ללוחמה בטרור, בתקופת האינתיפאדה השנייה. בעקבות הניסיון הרב שצבר, נחשב ניצב דביר למומחה בינלאומי ללוחמה בטרור. עם כניסתו לתפקיד אמר ניצב דביר: "אני מודה על האמון שניתן לי. גודל האחריות והמשמעויות ברמה הלאומית ברורים לי. אפעל בנחישות וברגישות במסגרת החוק למען האזרחים שומרי החוק. יהיו דתם, עדתם ומינם אשר יהיו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר