"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארה"ב בעד לגליזציה של מריחואנה

סקר CNN לא משאיר מקום לספק • 55% תומכים ביוזמה שאושרה בקולורדו

,עודכן
צילום: אי.פי // היי בנטורל? בארה"ב חושבים אחרת

צילום: רויטרס

פחות משבוע לאחר שהשימוש במריחואנה הפך לחוקי במדינת קולורדו, מתברר כי רוב האמריקנים מאמינים כי המהלך המקומי צריך להתפשט למדינה כולה.

רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

סקר שפרסמה רשת CNN מגלה כי 55 אחוז מאזרחי ארה"ב סבורים כי צריך להפוך את הסם לחוקי, בעוד 44 אחוז בלבד מתנגדים. מדובר בהמשך מגמה של "שינוי תדמית" שעובר צמח המריחואנה בעשורים האחרונים, כשלפני פחות מ-20 שנה, בשנת 1996, רק 26 אחוז מהאמריקנים תמכו בהפיכת הסם לחוקי.

התורים בדרך לרכישת מריחואנה, קולורדו, ארה"ב. צילום: אי.פי

הסקר מגלה פערים עמוקים בתפיסת הסוגיה בין שכבות הגיל השונות; כך, למשל, כשני שליש מהנשאלים בין הגילים 18 ל-34 אמרו כי לדעתם צריך להפוך מריחואנה לחוקית, בעוד בקרב אלו מעל גיל 65 צנחה התמיכה ל-39 אחוז בלבד.

הפערים באים לידי ביטוי גם בין המחנות הפוליטיים השונים, כאשר שני שליש מהדמוקרטים ו-59 אחוז מהעצמאיים תומכים במהלך, בעוד 36 אחוז מהרפובליקנים בלבד מאמינים כי יש להפוך את הסם לחוקי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר