"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שוטר שהטריד מינית יישלח ל-18 חודשי מאסר

הורשע בהטרדה ומעשים מגונים בשלוש שוטרות תוך ניצול מרותו • ישלם פיצויים למתלוננות

,עודכן
18 חודשי מאסר לשוטר שהטריד מינית // "מעשיו של הנאשם מכוערים, מבישים וחמורים"

בית משפט השלום בכפר סבא גזר 18 חודשי מאסר על שוטר שהורשע בעבירות של מעשה מגונה בשלושה אישומים שונים, ובהטרדה מינית.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בנוסף לחודשי המאסר בפועל, השופטת נאוה בכור גזרה על המורשע, ששירת בשירות קבע כנשק בבית הספר לכושר מבצעי של משטרת ישראל, מאסר מותנה של עשרה חודשים, פיצוי לכל אחת משלושת המתלוננות בסך 2,000 שקלים וקנס כספי בסך 2,000 שקלים.

מהמחלקה לחקירות שוטרים בפרקליטות המדינה נמסר כי על פי כתב האישום, בתיק אותו ניהלה עו"ד איילת רזין בית-אור, צוין כי בין יתר תפקידיו, נתבקש הנאשם מעת לעת להעביר שיעורי תגבור בירי לחניכי קורסים בבית בספר לכושר מבצעי של משטרת ישראל. במספר הזדמנויות, ניצל הנאשם את מרותו ואת הקרבה הפיזית הנדרשת לשם ביצוע תפקידו כמדריך ירי, כדי לבצע מעשים מגונים בשוטרות בשירות חובה שצעירות ממנו בשנים רבות.

בגזר הדין התייחסה השופטת בכור לחומרת מעשיו של הנאשם: "מעשיו של הנאשם מכוערים, מבישים וחמורים, שעניינם מסכת הטרדות ומעשים מגונים אשר בוצעו בחיילות צעירות בשירות חובה, במסגרתה נהג הנאשם בכוחניות, התבטא בביטויים מיניים בוטים, ולא חדל ממעשיו גם כאשר התנגדו החיילות בצורה כזו או אחרת למעשיו. בהתנהגותו פגע הנאשם בשלמות גופן ונפשן של המתלוננות, בכבודן ובאוטונומיה שלהן על גופן, כאשר לעבירות אלה מימד של השפלה וביזוי קשים. העובדה כי המעשים בוצעו במסגרת צבאית משטרתית, כלפי חניכות בקורס, פוגעת אף בערכי המערכת הצבאית, האמון ותחושת הביטחון שהצבא והמשטרה מחויבים להבטיח למשרתים בשורותיהם, ומניעת ניצולם של יחסי מרות במסגרות אלה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר