"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רושפלד לא מחכה לו

קרב סכינים: השף שני איחר לצילומי "מאסטר שף" - והשף רושפלד עזב את הסט

,עודכן
אייל שני // האיש והעגבנייה - לא התעוררת?

• בצילומים של "מאסטר שף", שאוטוטו חוזרת למרקע, היה פחות נעים. האיש והעגבנייה,אייל שני, איחר להגיע לצילומים המוקדמים, מה שגרם לשףיונתן רושפלדלהודיע להפקה שעם כל הכבוד, גם לו יש כמה אילוצים משלו, "אז אם לא מתחילים בדקות הקרובות, אני הולך". וזה בדיוק מה שהוא עשה. רק אחרי התערבות של סוכנובועז בן־ציוןהתרצה רושפלד לחזור להמשך הצילומים. בן־ציון: "רושפלד קפץ למלון החדש שלו כדי לתת הנחיות לצוות, ועוד לפני שהביצה העלומה הפכה לקשה הוא כבר חזר לאולפן".

• מעשה שהיה כך היה: נסעה לה לפני כמה ימיםבר רפאליעם אחיה במונית מוארת, שמאוד הזכירה את "מונית הכסף" המפורסמת. פתאום, ממש במקרה, נעצרה לידם המונית המקורית שלעידו רוזנבלום, שהיתה בעיצומם של צילומים. המשתתף במונית ניצל את ההזדמנות וביקש את עזרתה של רפאלי באחת מהשאלות, היא ענתה והמשיכה בדרכה.

קותי סבגנסע לחפש את השורשים שלו במרוקו. על תקן הורה מלווה הצטרף חיים רביבו.רינת איתןבשמו של סבג: "אולי הגיע הזמן שגם אתה תחפש את השורשים שלך במרוקו".

• הגוף של השורדת במיל'אירית רחמיםלא שרד את הסופה, והיא אושפזה בבית החולים איכילוב לאחר שחשה ברע ועברה שני ניתוחים. רחמים: "בזכות הרפואה המתקדמת הכל בסדר עכשיו".

נטלי פורטמן, שמבקרת בישראל, לא התרגשה מהסופה שהתחוללה כאן, וביום שישי שעבר הגיעה בשעות הבוקר לבית קפה במרכז תל אביב, הרגיעה את הקיבה שלה והשאירה קרוב לחמישים אחוז טיפ.

• ואם פורטמן יוצאת מהבית בקור הזה, אז גםיהודית רביץיכולה. ביום שני לפני חצות התייצבה הזמרת במאפייה שברחוב החשמונאים בתל אביב והצטיידה בשוקו חם ומאפה.

• עוד מנזקי הסופה:שלום חנוךאולץ לדחות את הופעתו, שתוכננה לסוף השבוע שעבר בעין החורש.

רן דנקר, חבר ותיק שלשני כהן, הגיע עם הבמאיאיתי וויזרכדי לצפות בה במחזמר "גברתי הנאווה". עכשיו נשאר להמתין ולבדוק אם כהן תחזיר ביקור מפרגן בהצגה החדשה של דנקר "השבועה", שעלתה השבוע בהבימה.

גלעד שליטהגיע לפסטיגל מלווה בקומץ ילדים מאושרים, ואפילו קפץ אל מאחורי הקלעים.

אפרת גוש, שהצטלמה השבוע לקמפיין של רשת הבוטיקים "אמה", איחדה כתובות עם ארוסהיובל סיגלר. במהלך האריזות גילתה כי יש לה בדירה קרוב לאלף ספרים, אז היא החליטה לתרום חלק מהם.

מיה דגןויעל גולדמןנאלצו לחפש חניה מחוץ לאירוע של שילב, שהוקדש לבטיחות הילד. למלי לויההפקה דווקא דאגה למקום חניה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר