"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ישראלים באזור הצונאמי: "היה רעש מפלצתי מהאדמה והכל זז"
הצונאמי ישפיע על אזורים תיירותיים ביפן? תלוי לאן אתם מתכננים לטוס. נכון לעכשיו, טוקיו וקיוטו לא נפגעו כתוצאה מרעידות האדמה והצונאמי • ישראלית שנמצאת באזור רעידות האדמה מספרת על חוויה קשה עם שני ילדים קטנים

גל צונאמי ביפן

ישראלים באזור הצונאמי: "היה רעש מפלצתי מהאדמה והכל זז"

הצונאמי ישפיע על אזורים תיירותיים ביפן? תלוי לאן אתם מתכננים לטוס. נכון לעכשיו, טוקיו וקיוטו לא נפגעו כתוצאה מרעידות האדמה והצונאמי • ישראלית שנמצאת באזור רעידות האדמה מספרת על חוויה קשה עם שני ילדים קטנים

,עודכן
0השמעה

הבוקר דווח על אזהרת צונאמי ביפן, לאחר רעידת אדמה חזקה שהורגשה שם. עצמת רעידת האדמה הייתה 7.6 ונכון לעכשיו ישנו חשש מפני צונאמי שעשוי לפקוד אזורים גדולים יחסים ביפן שכזכור, חוותה כמה אסונות צונאמי בעבר.

רוב התיירים הישראלים ובכלל, שמגיעים ליפן, עוברים במסלול די קבוע שכולל את טוקיו, אוסקה, קיוטו והסביבה. נכון לעכשיו, אזהרת הצונאמי לא קשורה לאזורים הללו והם מרוחקים יחסית מאזורי הסכנה. עם זאת, גם באזורי הסכנה יש לא מעט אזורים מתוירים שחשוב להכיר ולהבין את המפה לפני שיוצאים לטייל באזור.

אזהרת צונמי בכלי התקשורת ביפן,צילום: איי.אף.פי

רעידת האדמה והגלים הגבוהים שהגיעו כבר לכחמישה מטרים, פוקדים את מחוז ישיקאווה. באזור יש אזורים מתוירים כמו קנזאווה, נגאנו ואזורים נוספים,אליהם מגיעים תיירים רבים, לא מעט מהם גם ישראלים. נכון לעכשיו, לא ברור כמה ישראלים נמצאים באזור, כיוון שבתקופה הזאת אין טיסות ישירות ליפן ולא מדובר בתקופה מבוקשת מבחינה תיירותית.

עם זאת, מדובר באזור שאליו הגיעו מקומיים רבים כדי לחגוג את השנה החדשה. מורן שר שלום, ישראלית שנמצאת באזור נגאנו מספרת לישראל היום: "קיבלנו הודעות לטלפונים על אזהרת צונאמי ורעידות אדמה, זה היה מפחיד, היה רעש מפלצתי מהאדמה והכל זז. יש כאן המון תיירים יפנים שבאו לחגוג את השנה החדשה, זה היה פשוט מטורף. דיברתי עם חברים שנמצאים בטוקיו והם אמרו שלא הרגישו שם כלום, זה רחוק יחסית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו