חופה חתונה | צילום: גטי אימיג'ס

"ברגע שבמלון גילו שמדובר בכלה - המחיר ותנאי החדר השתנו"

רבים בוחרים להעביר את הלילה האחרון בחיי הרווקות בבית מלון מפנק • אורטל ניסתה להזמין חדר ב"איילנד" בעקבות הצעה מפתה שראתה ברשת, אך כשהתקשרה וסיפרה שמדובר בכלה, נאמר לה שהמחיר גבוה בהרבה • המלון בתגובה: "אנו מצרים על חוסר הנעימות"

אורטל ממרכז הארץ רצתה להזמין סוויטה ללילה אחד, הלילה שלפני החתונה של אחותה, ונכנסה לאתר של מלון איילנד בנתניה. באתר ראתה שהמחיר לסוויטה במלון לארבעה אנשים עם מרפסת ונוף לים עולה בין 1,798 ל-1,888 שקלים. במקביל, היא נכנסה גם לבוקינג לבדוק את המחיר וראתה שהמחיר דומה גם כאן, אך כאן מדובר במחיר לפני תוספת מע"מ.

אחותה של הכלה המיועדת בחרה להתקשר למלון איילנד כדי לבדוק האם המחיר בהזמנה טלפונית יהיה זול יותר, אך למרבה ההפתעה, היא קיבלה הצעה שונה ויקרה באופן משמעותי כשאמרה שמדובר בכלה לפני חתונה: "הם אמרו לי שהמחיר הוא 3,100 שקלים עבור אותו החדר כולל עזיבה מאוחרת של שלוש שעות. הם הבהירו שעלות כל שעה נוספת היא 150 שקלים, אז נגיד שעל המחיר באתר מוסיפים 450 שקלים, זה יוצא בערך 2,300 שקלים, למה הפער בין מה שהציעו לי למחיר באתר הוא 800 שקלים? רק בגלל שמדובר בכלה?".

המחיר של אחת הסוויטות באתר של מלון איילנד, צילום: צילום מסך מתוך האתר

"כשדיברתי עם המוקדנית של המלון היא אמרה שיוסיפו לי שמפניה, קרקרים, מראה וכסא אם אקח את החבילה של הכלה, לא רציתי את זה, רציתי את המחיר שבאתר בלי התוספות האלה. אני משלמת על החדר, למה לא מאפשרים לי להכניס את המאפר והספר? זה לא קורה באף מלון אחר, פשוט גרמו לי להבין שאם לא נשלם את הפער הזה, לא נוכל להתארגן שם לחתונה. אני לא צריכה קרקרים ולא שמפניה, לא רוצה שישדרגו לי חדר ולא רוצה שום דבר אחר, רציתי להזמין חדר מסוים והם פשוט התנו את הכניסה של האנשים שעוזרים לי להתארגן לחתונה בזה שאזמין את חבילת הכלות שלהם, למה?", הוסיפה אורטל.

בדקנו בכמה בתי מלון באזור המרכז ובאף אחד מהם לא שינו את המחיר ברגע ששמעו שמדובר בכלה או התנו את הכניסה של צוות הביוטי של הכלה בתוספת תשלום. בשיחות עם בכירים בבתי המלון הגדולים בישראל הם מבהירים: "אין דבר כזה, אנחנו לא גובים תשלום נוסף עבור ספר או מאפר שאמור להיכנס לחדר של הכלה, אין סיבה שנעשה דבר כזה. המחיר הוא מחיר לחדר והכלה יכולה לעשות מה שהיא רוצה. כמובן שחייבת לשמור על הניקיון ולא לפגוע בציוד שבחדר אבל כלה יכולה להתארגן לחתונה בכל חדר שתזמין".

מחיר לסוויטה דומה באותו הגודל במלון, צילום: צילום: מתוך אתר המלון

תגובת מלון איילנד: "אנו מצרים על חוסר הנעימות לכלה ומאחלים לה ברכות לרגל נישואיה. מלון הסוויטות איילנד הנמצא על חוף הים של נתניה פיתח חבילות מיוחדות לזוגות מתחתנים מתוך רצון להבטיח חוויה נעימה, שרות איכותי ומקצועי המותאם אישית לכל זוג במהלך ההכנות לטקס הכלולות. במסגרת חבילת הכלולות אנו מציעים לזוגות המתחתנים פתרון ייחודי וראשון מסוגו הכולל שהיה של לילה אחד בלבד הנדרש להכנות הכולל כיבוד עשיר וציוד מקצועי לצוות המלווה וזאת במטרה להוזיל את העלויות לזוג המתחתן. במקרה המדובר ביקשה הכלה חבילה מצומצמת אף יותר ורק בשלב מאוחר יותר ביקשה תוספות נוספות אשר אינן כלולות בהזמנה שבוצעה באתר. לצערנו, חוסר ההבנה הוביל לתחושה כי בכוונתנו לייקר את העלויות בחבילה המוצעת כאשר מטרתנו הייתה הפוכה מכך. אנו נפנה לכלה שוב ונתאים עבורה את החבילה המיטבית עבורה ולצוות המלווה אותה ובטוחים כי היא תמצא אצלנו את כל הנדרש לכך כפי שעשו מאות זוגות אחרים ביום החשוב בחייהם”.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...