"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
כפי שנחשף ב"ישראל היום"

בנט ערך דיון על הקמת משמר לאומי והתייחס למות העיתונאית: "מצפה שהפלשתינים לא ישבשו את החקירה"

רה"מ התייחס להקמתו של המשמר ואמר כי "המטרה - החזרת הביטחון, גם בשגרה וגם חלילה במצב חירום" • על מותה של שירין אבו עאקלה בג'נין: "הרשות הפלשתינית מונעת כל אפשרות לחקריה משותפת כדי להגיע לאמת"

,עודכן
0השמעה
בנט במסר לפלשתינים: "מצפה לשיתוף פעולה בחקירת מות העיתונאית", צילום: אורן בן חקון

ראש הממשלה, נפתלי בנט, כינס היום (חמישי) דיון מיוחד בנושא הקמת המשמר הלאומי-אזרחי והתייחס בפתח דבריו למותה של עיתונאית רשת "אלג'זירה" שירין אבו עאקלה שנהרגה אמש בג'נין. כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום", משמר הגבול יקיםחטיבת מתנדביםבדרך להפוך למשמר הלאומי של המדינה.

"לצערי הרשות הפלשתינית, בשלב הזה, מונעת כל אפשרות לחקירה משותפת או אפילו גישה לממצאים הבסיסיים הנדרשים כדי להגיע לאמת. אני מכאן חוזר על הציפייה שלי לשיתוף פעולה פתוח, שקוף ומלא בממצאים, וגם יש לי ציפייה מהרשות הפלשתינית לא לעשות שום צעד לשיבוש החקירה או לזיהום תהליך החקירה, בצורה שלא נוכל להגיע לחקר האמת".

בנט על מות העיתונאית מ"אלג'זירה": "מצפה מהרשות הפלשתינית לא לעשות שום צעד לשיבוש החקירה" // צילום: איתי בית-און /לע"מ

"מכל מקום, הפעולות שלנו אל מול הטרור הפלשתיני יימשכו. אני אזכיר לכולם - אנחנו נמצאים בגל טרור שגבה חיים של 19 ישראלים.הטרוריסטים שיצאו בכוונת תחילה להרוג אזרחים, לא ביצעו חקירות, הייתה להם כוונת תחילה להרוג ישראלים. אנחנו חייבים לקטוע את הגל הזה, לכן כוחות הביטחון של מדינת ישראל - צה"ל, שב"כ, משטרת ישראל, מג"ב, כל כוחות הביטחון - ממשיכים בשעה זו בפעילות סביב השעון".

"המטרה - החזרת הביטחון"

"השר לביטחון פנים, מפכ"ל המשטרה, מפקד מג"ב, שרת הפנים, כולנו ביחד עושים היום צעד משמעותי בהקמת המשמר הלאומי-אזרחי, שאולי אפשר לקרוא לו 'המשמר הישראלי'. המטרה - החזרת הביטחון. הדבר הזה יבוא לידי ביטוי בתקציב. אחד מיעדי התקציב המרכזיים זה החזרת הביטחון לרחובות ישראל, גם בשגרה וגם חלילה, במצב חירום, כחלק מלקחי 'שומר החומות'".

כזכור, משמר הגבול יקים חטיבת מתנדבים בדרך להפוך למשמר הלאומי של המדינה. חלק ממערך המתנדבים יתבסס על ארגון "השומר החדש", כאשר הכוונה היא להקים את המשמר עד סוף השנה. זה נחשב לפרוייקט דגל במשטרה ובמשרד לביטחון הפנים שרוקם עור וגידים בחדרי חדרים. בכירים במשטרה מעריכים, שעם השלמתו, "ביטחון הפנים של ישראל יתחזק מהקצה אל הקצה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר