"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפריט שפספסתם בלוק החגיגי של לאה שנירר

שנירר| צילום: רפי דלויה

אושיות אופנה כיכבו בתערוכת "הנשף" בחולון • לאירוע הגיעו הסלבס בבגדים של מעצבים ישראלים מוכשרים • בלטו במיוחד השמלות של ויוי בלאיש

,עודכן
0השמעה

תערוכת "הנשף" במוזיאון העיצוב חולון נפתחה אמש (שני) עם גאלה חגיגי ויוקרתי במיוחד. כל הכוכבים ומובילי הדעה של תעשיית האופנה הישראלית נהרו אל המוזיאון לבושים במיטב מראות קוטור, כשהם נוטפים גלאם ושיק, והיה נדמה לרגע שאנחנו נמצאים בנשף של ממש.

צילומים: רפי דלויה

שיר אלמליח בטוקסידו מחויט גברי של ארמני שהיה נראה מעט גדול למידותיה
לירזאסייגבשמלהממש לא לטעמנו מבוטיקאיריסונעלייםמניובאלאנס
רונית יודקביץ' עוצרת נשימה בשמלה של ויוי בלאיש
שירה איסקוב נראתה מחוייכת וזוהרת מתמיד בשמלה של ויוי בלאיש
לאה שנירר מהפנטת ונראית כמו נסיכת הלילה בשמלה של ויוי בלאיש. להשלמת הלוק, שנירר חבשה פאה של BK WIGS,שקשה להבדיל שלא מדובר בשיער שלה
איגי וקסמן בשמלה מהפנטת של ויוי בלאיש
שמחה וצוהלת. אורנה דץ מדגמנת שמלה מתוקה של ויוי בלאיש
כלה ליום אחד. אשלי וקסמן בקשי נראית פיה בלבן בשמלה של ויוי בלאיש
אפרת גוש לבשה שמלת מיני מבד טול בצבע תכלת של שחר אבנט ונראתה כמו סינדרלה מודרנית של היום
שירה נאור היממה בשמלת נשף ייחודית, מנצנצת ושקופה של אלון ליבנה

כדאילהכיר