המטבח נחשב ללב הבית. אנחנו פועלים בו, מבקשים שיהיה נוח, נגיש, ופרקטי, ומצד שני עליו להיות יפה מספיק, מעוצב, כזה שיביא לידי ביטוי את הטעם האישי שלנו. לרוב מדובר באחת ההשקעות הגדולות בבית הפרטי. חומרים עמידים שהם גם בעלי עניין עיצובי, משטחי עבודה, פתרונות אחסון מתקדמים, ארונות ומגירות בעלי מערכות טריקה שקטה וכאלו שיודעים לשאת משקלים כבדים ועוד.
הקונספט ZIV SOLO פותח בתהליך שערך כשנתיים, במטרה לתת מענה ולאפשר לצרכן מטבח פרקטי ומעוצב, במראה מהודק, ועם זאת בעל תג מחיר נמוך משמעותית בהשוואה למטבחי יוקרה מיובאים.
אולם התצוגה החדש של הרשת, ממוקם ברחוב גלגלי הפלדה בהרצליה פיתוח, ומשתרע על שטח של 430 מ"ר ובתכנונו ועיצובו הושקעו 6 מיליון שקל. הבניף החדש משדר קו מוקפד ומציע קולקציית מטבחים שלא נופלת מאולמות פרימיום של מותגי יוקרה בינלאומיים. קולקציית המטבחים משלבת חומריות מעניינת, פרזול איכותי שמקל את ההתנהלות והקפדה על קו עיצובי מהודק. בין החומרים בלטו מראות של שיש ומטאל, בשילוב עם עץ. עושר חומרים וחיבור קונטרסטי בין חם לקר, חלק ומחוספס, מעניקים עניין נוסף והופכים את הקולקציה לנחשקת, כזאת שעושה חשק לשפץ את המטבח, במיוחד כשתג המחיר הופך נגיש יותר.
מטבח מראש הוא פרויקט יקר, שדורש ברוב המקרים היערכות כלכלית מקדימה. בקולקציה החדשה של זיו אפשר למצוא מטבחי פרימיום יוקרתיים למראה, שבשוק הפרימיום של מותגי הייבוא מתחילים ב- 100 אלף שקל, בעוד בזיו ניתן למצוא מטבח דומה בכ- 50 אלף שקל, וזה משמעותי ובעל בשורה של ממש שנותנת מענה לפלח שוק רחב מאוד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו