בלילה גורלי: הקאמבק של "מונית הכסף" קרוב מתמיד

פרסום ראשון: פרק הבכורה של התכנית הוותיקה, שעברה מקשת 12, ישודר השבוע לראשונה בערוץ 13, עם מנחה חדש במקום עידו רוזנבלום ורשימת אורחים מפורסמים. כל הפרטים

מונית הכסף, הדמייה , התמונה נוצרה באמצעות AI
מונית הכסף, הדמייה | צילום: התמונה נוצרה באמצעות AI

"מונית הכסף" מגיעה לראשונה למסך של רשת 13, וזה יקרה ממש לא בעוד הרבה זמן. 

ביום שלישי הקרוב, בערב הבחירות, התכנית תשודר במסגרת משדר ערב המדגם של ערוץ 13. אחרי המעבר מקשת 12, התוכנית הוותיקה חוזרת עם נהג חדש, ועם פרק פתיחה חגיגי שכולל כמה שמות מוכרים מעולם הבידור הישראלי.

עידו רוזנבלום בתוכנית "מונית הכסף" | צילום: מתוך התוכנית בקשת 12

מי ייכנס למונית בפרק הראשון

בפרק הראשון של מונית הכסף ברשת 13 יתארחו מאיה ורטהיימר ואסף זמיר, לצד אלי יצפאן ובתו נועה.

מאיה ורטהיימר ואסף זמיר | צילום: נדב צור

באותו ערב מתוכנן גם ספיישל של "הישראלים" עם שלישיית "מה קשור", כך שהערוץ ישלב בערב המדגם גם בידור לצד הסיקור הפוליטי.

שלישיית מה קשור | צילום: פיני סלוק

מעידו רוזנבלום לאסי ישראלוף

בחודש יוני האחרון פורסם ב-ForReal לראשונה כי "מונית הכסף", התוכנית הוותיקה שמשלבת חידות עם נסיעה במונית, עוברת מקשת 12 לרשת 13. בקשת הוביל את התוכנית עידו רוזנבלום, שנהג במונית והציג לנוסעים את החידות לאורך הדרך.

אחרי המעבר נדרש למצוא מחליף לרוזנבלום, ובמשך תקופה עלו כמה שמות כמועמדים לתפקיד. באוגוסט 2026 חשפנו ב-ForReal, שוב לראשונה, כי אסי ישראלוף, חבר שלישיית "מה קשור", הוא זה שייכנס למונית בתפקיד הנהג החדש.

אסי ישראלוף | צילום: אורן בן חקון

אחרי כמעט 20 שנה של תכנית ומנחה אחר, נותר לקהל להתרגל לגרסה החדשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו