יעל בר זוהר וגיא בעלה: "לפעמים צריך לעצור ולקבל את זה"

מנחה "האח הגדול" ואישתו מגישת הטלוויזיה שיתפו כל אחד בדרכו בדרמה האישית שהתרגשה עליהם. "לפעמים אתה חושב שאתה סופרמן"

"צריך לעצור". יעל בר זוהר וגיא זו ארץ , גדעון מרקוביץ'
"צריך לעצור". יעל בר זוהר וגיא זו ארץ. צילום: גדעון מרקוביץ'

גיא זו ארץ ויעל בר זוהר שיתפו אמש (שלישי) כל אחד בעמודו ברשת החבתרית אינסטגרם בדרמה הרפואית שחוו כשמירוץ אחרי השגת כל היעדים גבה את מחירו ואילץ אותם להתמודד כזוג עם עצירת חלק משמעותי וגדול בשגרת חייהם. 

גיא זו ארץ ויעל בר זוהר, צילום: אינסטגרם

"לפעמים אתה חושב שאתה סופרמן, שאתה יכול לעשות הכל", אמר זו ארץ. "לעבוד חודשיים כמו משוגע בפיליפינים, לעשות ספורט, ולא לוותר על הליכות, ומכון, לתפוס את הגב אבל לקבל זריקות ולהמשיך ולחזור ולקבוע אימון למוחרת, ויש לך הצגה ויש לך מכירות, עד שהגוף אומר לך 'חביבי, תעצור'. לפני יומיים הלכתי לאימון, הרגשתי את הגב שלי לא משהו, אבל מרוב שאני במירוץ הספורטיבי של החיים הלכתי לאימון ועשיתי תנועה בסוף האימון, ומשם הלכתי כשאני צולע למרפאה. ומה מסתבר? שיש לי פריצת דיסק רצינית, מקרין לרגל וכל הסיוט הזה". זו ארץ שיתף בביטול תוכניות בעקבות מצבו, כולל ביטולה של ההצגה המשותפת עם אישתו יעל בר זוהר. "וזה דרש ממני לעשות את מה שאני הכי שונא בעולם - לבטל הופעות והצגות שלנו. את 'האח הגדול' אני כן אעשה. לפעמים צריך לעצור ולקבל את זה", סיכם.

אינסטגרם

גם יעל שיתפה במצב רוחה הירוד בעקבות הטלטלות והשינויים בימים האחרונים, ועל רקע תמונה משותפת שלה ושל זו ארץ במיטתם התייחסה למצבו הפיזי: "כן, תמונה לא אופיינית שגיא בבית. במיטה, נח באמצע היום. כנראה שאם אנחנו לא יודעים לעצור לבד - הגוף שלנו עוצר את עצמו". בהמשך הודתה על איחולי ההחלמה שקיבלה מצדם של עוקביה. "באמת שרק נהיה בריאים ונדע לשמור על עצמנו על הגוף ועל הנפש, ולא לרוץ כל היום במרדף האינסופי הזה. מה יש לנו לעזאזל? למה אנחנו לא מצליחים להירגע?". 

"תמונה לא אופיינית". יעל בר זוהר וגיא זו ארץ במיטתם, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...