יובל כספית ונמרוד רון שוב בכותרות, אבל הפעם לא מדובר בצעידה על המסלול, אלא בביף אינטרנטי מפתיע במיוחד עם לא אחר מעוז זהבי.
הזוג המאורס, שיעמדו מתחת לחופה ב-1 במאי, צילמו סרטון שעלה בחשבון האינסטגרם של רון, שבין שלל עיסוקיו כאיש הייטק, יזם ואמן הוא גם דיי-ג'יי. בסרטון הוא הציג טראק חדש שיצר, עיבוד אינדי דאנס לפיוט "אדון הסליחות".
מי שפחות התחבר לטראק המדובר הוא זהבי, שמלבד היותו שחקן הוא גם משמש כדיי-ג'יי. עוז הגיב על הפוסט של נמרוד: "כל הכבוד לסונו", כשהוא רומז בעוקצנות כי רון יצר את הטראק באמצעות סונו, כלי בינה מלאכותית שמיועד להפקת מוזיקה. נמרוד עצמו הגיב לעקיצה של זהבי בהומור והתייחס לשאר תכונות הפקת המוזיקה: "למה רק לסונו? תחמיא גם ל-Elevenlabs, אבלטון וגאראז׳בנד".
אבל כספית פחות התחברה לתגובה של זהבי ועלתה להתקפה: "איזה מצחיק זה שנמרוד עוקב אחריך ומרים לך בכל הזדמנות על המוזיקה שלך ואתה נכנס ככה ומוריד לבן אדם" פתחה יובל והמשיכה: "בתור מי שיצא על תרבות ההייט ברשת. אם אין לך משהו טוב להגיד - אתה ממש יכול לא להוריד לבן אדם ופשוט להמשיך בחייך. נאה דורש נאה מקיים. אבל אתה לא יכול גם להוריד לאנשים וגם לבכות שיורדים עליך. תחליט באיזה צד אתה רוצה להיות".

