"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

כוכבת הריאליטי נגד שני אדרי: "חיה בסרט"

נויה אריאלי צפתה בפרק פגישת המחזור של "האח הגדול" במהלכו הטיחה שני אדרי ביובל לוי כי זכה בזכותה. בתגובה אריאלי עלתה למתקפה נגד אדרי: "לא אהבנו אותך"

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

השינוי כבר כאן. שני אדרי , לנס הפקות
השינוי כבר כאן. שני אדרי. צילום: לנס הפקות

אם היה נדמה שהעונה הטעונה והמדוברת של "האח הגדול" הגיעה לסיומה בזכייה של יובל לוי, הגיע אמש (מוצ"ש) פרק פגישת המחזור שאיחד את כל הדיירים שוב תחת אותה קורת גג והוכיח שטרם נשמע הפיצוץ האחרון. בפרק ניהלו שיחה שני אדרי ולוי במהלכה הטיחה בו כי זכה במיליון בזכותה. מי שפחות התחברה לדברים של אדרי הייתה נויה אריאלי, כוכבת "אהבה חדשה", שתקפה את אדרי על בחירת המילים, והסבירה לה כיצד הדברים נראים דרך עיניה.

מתקפה קשה נגד שני. אריאלי, צילום: אור גפן

"שני החיה בסרט הזאת", אמרה אריאלי בכעס. "מאוד הערכתי אותה כל העונה על זה שהיא התעמתה וידעה לעמוד על שלה, אבל איך שהיא מתנהלת ומדברת כאילו הוא (יובל) זכה על הגב... חיים, את זכית על הגב שלו בחמישים אלף שקל וברכב. הוא לא זכה על הגב שלך, אנחנו לא אהבנו אותך בכלל בכלל כשהיית בזוגיות איתו, את התייחסת אליו לא יפה. לא אהבנו אותך, והוא לא זכה בגלל שלא אהבנו אותך. הוא זכה כי הוא תמיד כיבד אותך, הוא ידע להתנהל בזוגיות הזאת יפה, והרבה פעמים גם לא אהבנו את זה שהוא נשאר שם, אבל גם לא שפטנו אותו כי הוא אהב אותך, אבל הוא ממש לא זכה בזכותך!הוא זכה כי הוא בחר איך להתנהל, וההתנהגות שלו בסיטואציה מולך עשתה לו טוב וההתנהגות שלך לא, ובגלל זה לא זכית ולא היית בחיים יכולה לזכות!".

מתוך אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...