"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

לא עוצרת: הצעד הבא של טיילור מלכוב

אחרי "רוקדימים" ו"הזמר במסיכה" מלכוב ממשיכה לכבוש פסגות והפעם אחת מפתיעה במיוחד על הבמה

,עודכן
0השמעה
טיילור מלכוב. צילום: מתוך אינסטגרם

טיילור מלכוב(23), הספיקה כבר להפוך את המסך הקטן לבמה האישית שלה עם השתתפות ב"הזמר במסכה" ו"רוקדים עם כוכבים", חוזרת הפעם לחנוכה עם הפקת ענק של תיאטרון השעה הישראלי ול-"For Real" נודע כי הכובת תככב תפקיד הראשי במחזה המוסיקלי "כובע קסמים".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

שוב על הבמה

לאחר ההצלחה הגדולה שלה בתור דורותי במחזמר "הקוסם", מלכוב מצטרפת להפקה חדשה לחג האורות. על הבימוי במחזה החדש אחראי אלדר גוהר־גרויסמן, שביים בעבר פרויקטים טלוויזיוניים ותיאטרליים מוכרים כמו "הכוכב הבא", "רוקדים עם כוכבים" ו"שיקגו". לצד מלכוב יופיעו ב"כובע קסמים" גםחנה לסלאו,עדי אלוןולהקת שחקנים ורקדנים. ההפקה מבוססת על ספרה שללאה גולדברגומשלבת את מיטב הלהיטים הישראליים האהובים בהם "קרן שמש" ו"כובע קסמים", יחד עם שירי דיסני קלאסיים.

טיילור מלכוב,צילום: עידן בקשי

מתרגשת

מלכוב עצמה סיכמה את התחושה לקראת התפקיד החדש: "אני נרגשת לחזור לבמת תיאטרון השעה הישראלי עם תפקיד ראשי נוסף, במיוחד במחזמר שכולו מחווה לקלאסיקות הישראליות הגדולות בדגש על היצירה האהובה ביותר של לאה גולדברג. אני מחכה כבר לפגוש את הילדים והמשפחות בחנוכה הקרוב ולשיר ולרקוד איתם על הבמה בשנית".

טיילור מלכוב,צילום: אור גפן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו