"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

"אנחנו בהלם": עדן הראל ובעלה עודד מנשה נתקעו

צמד מגישי הטלוויזיה תועדו ברגעים לא נעימים בלשון המעטה כשהרכב איתו נסעו על צוק ההר במהלך חופשה משפחתית נתקע לפתע

,עודכן
0השמעה
"אנחנו בהלם". עדן הראל עם בעלה עודד מנשה. צילום: אינסטגרם

עדן הראל תיעדה היום (שלישי) לסטורי שלה רגעים לא נעימים בלשון המטעה כשהרכב איתו נסעה על צוק ההר יחד עם בעלה עודד מנשה וילדיהם המשותפים נתקע לפתע.

נתקעו. עדן הראל ועודד מנשה,צילום: אינסטגרם

"נתקענו באמצע הצוק", הודיעה הראל על רקע סרטון שבו הנהג ניסה להניע מחדש ללא הצלחה. "רבע שעה לאירוע", ציינה בסטורי שפרסמה מיד לאחר מכן. "ממתינים לחילוץ".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

עדן ועודד נתקעו| אינסטגרם

לבסוף שיתפה הראל ברגע ההקלה, כשהנהג הצליח להניע. "עודד אמר פרק תהילים ומיד הוא (הנהג) ניסה והרכב התניע! אנחנו בהלם, אפילו הנהג בשוק!" כתבה.

אמש (שני) עם הגעתה לחופשה, עדן שיתפה בתחושות הלא פשוטות שליוו אותה על רקע המצב הביטחוני בישראל והעובדה שבנה אוריה משרת בימים אלה בשירות קרבי. "התחלנו את היום עם המון רגשות מעורבים. מצד אחד רוצה לבלות עם הילדים, אבל הלב לא שקט. לקחתי לי רגע לאסוף את עצמי ולהיות נוכחת בכאן ועכשיו. משחררת שליטה על מה שאין לי שליטה".

"הלב לא שקט". עדן מודאגת בחופשה,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו