כוכבת "האח" על שוטרי ישראל: "חולרות במדים"
משתתפת העונה השביעית של "האח הגדול" אור סיונוב צפתה בתיעוד של יו"ר מפלגת הדמוקרטים יאיר גולן מוטח על הקרקע בהפגנה נגד פיטורי ראש השב"כ ותקפה באופן קשה את השוטרים שהדפו אותו
Your browser doesn’t support HTML5 audio

זה לא סוד שלאור סיונוב יש בטן מלאה על הממשלה הנוכחית בראשות בנימין נתניהו, אך אמש (חמישי) היא הפנתה את חיציה גם לכיוון שוטרי ישראל שנכחו בהפגנה בירושלים נגד פיטורי ראש השב"כ רונן בר. הסיבה? תיעוד של יו"ר הדמוקרטים יאיר גולן מוטח על הקרקע באלימות על ידי אחד השוטרים.
"צפיתי עכשיו עשרים פעמים במשטרת בן גביר דוחפת ומורחת את יאיר גולן על הכביש", כתבה סיונוב. "מעבר לכל התחושות והמחשבות הפוליטיות שלי, בעקבות הסרטון יש דבר פשוט ראשוני של בטן מכווצת כשאת רואה אדם שאת מכירה ואוהבת חוטף ככה מחולרות במדים בשירות העבריין מבלפור. חוסר אונים, תיעוד עמוק, ופחד מתערבבים כשאת מתבוננת בחורבן הבית השלישי. אני מתפללת למצוא תקווה ואמונה בהשראת גולן והמאבק שלו על הבית".