"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

אלונה סער: "העולם הזה מסריח"

השחקנית ובתו של שר החוץ ח"כ גדעון סער שיתפה ביום הקשה שעבר עליה. לטקסט הלא מאוד אופטימי, צרפה גם את נקודות האור שלה: הכלב שלה, ובן זוגה הראפר

, עודכן
0השמעה
קרסה. אלונה סער. צילום: יחצ

כוכבת "המפקדת" השחקנית אלונה סער שיתפה את העוקבים שלה באינסטגרם ביום הקשה שעבר עליה, ובאכזבה שלה מהעולם שבחוץ. באותה נשימה היא גם סיפקה הצצה לנקודות הנחמה והאור הפרטיות שלה: הכלב שלה, ובן זוגה המוזיקאי יותם רבינו.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

עברה יום קשוח. אלונה סער, צילום: רותם לבל

"היה יום קשה, קחו קצת נמר לנשמה", כתבה סער על רקע צילום של הכלב שלה נושך ומשחק עם שמיכת הטלוויזיה. זמן קצר לאחר מכן פרסמה סרטון קצר של בן זוגה יותם עם הכלב, וסיפקה נחמה גם לעצמה וגם לעוקבים. "העולם הזה מסריח, אבל יש בו גם נמר (הכינוי לכלב שלה) ויותו (הכינוי לבן זוגה)".

"העולם מסריח". אלונה סער מוצאת נקודות נחמה, צילום: מתוך אינסטגרם

לפני מספר שעות סער שיתפה בפוסט על כלב שבעליו נפטר, בניסיון למצוא לו בית חדש. "יש תמונה יותר מכמירת לב מזאת?", נכתב בטקסט שאליו צורפה תמונה של הכלב שנותר לבדו. "זה לוקאס. הבעלים שלו נפטר וכך מצא עצמו בכלביה. אנחנו הוצאנו אותו משם עם לב מרוסק, וכרגע הוא נמצא באומנה זמנית, שתפו בבקשה כדי שנמצא לו בית".

משתמשת בכוח שיש לה כדי לעזור. הסטורי של אלונה סער, צילום: מתוך אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו