"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

השופט פסק: טיילור על דוכן העדים?

דרמת בית המשפט של בלייק לייבלי וג'סטין בלדוני ממשיכה להסתעף: כעת השופט הכריז האם סוויפט, ששמה שורבב למשפט המתוקשר, תגיע לאולם בית המשפט ותעניק עדות

עומר איסוביץ'
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ג'סטין בלדוני, בלייק לייבלי, טיילור סוויפט , יח"צ, רויטרס
ג'סטין בלדוני, בלייק לייבלי, טיילור סוויפט. צילום: יח"צ, רויטרס

הקרב המשפטיביןבלייק לייבלילג'סטין בלדוניממשיך לייצר כותרות, אבל אחת הכוכבות הכי גדולות בעולם יכולה להניח את המיקרופון בצד. השופט לואיס ג’יי לימן קבע שטיילור סוויפטלא תזומן לתצהיר,למרות ניסיונות חוזרים של בלדוני להכניס אותה לעלילת המשפט המתוקשר.

מי ביקש את סוויפט ולמה

ב־11 בספטמבר עורכי דינו של בולדוני ביקשו להאריך את שלב הגילוי עד סוף אוקטובר כדי לאפשר את עדותה של סוויפט. לטענתם, היא הסכימה להעיד, אבל רק אחרי ה־20 באוקטובר, עקב התחייבויות מקצועיות.

מהצד השני, עורכי דינה של סוויפט מיהרו להבהיר: היא מעולם לא הסכימה להתייצב מרצונה. לדבריהם, אם בכלל תיאלץ להעיד, זה יהיה רק בהוראת בית המשפט ובהתאם ללוח הזמנים שלה.

טיילור סוויפט, "The Life of a Showgirl", צילום: @taylorswift / Instagram

הכרעת השופט: לא רלוונטית

השופט לימן דחה את הבקשה. הנימוקים: בלדוני לא הראה שפעל בזמן, לא הציג פנייה חוזרת רצינית לקביעת מועד לעדות, ובעיקר, לא הוכיח שיש בסיס אמיתי לזימון של סוויפט. במילותיו: "אין ראיות שמצדיקות עדות של גברת סוויפט בהליך זה".

מה בעצם עומד על הפרק

לייבלי הגישה את התביעה נגד בולדוני בינואר האחרון, בטענה להטרדה מינית ונקמה במקום העבודה במהלך הפקת הסרט "איתנו זה נגמר". בלדוני השיב בתביעת דיבה, שכבר נדחתה חלקית על ידי אותו שופט ביוני.

"איתנו זה נגמר", צילום: יח"צ

שמה של סוויפט צץ בעיקר בהודעות טקסט בין הצדדים בגלל רישיון השימוש בשירה "My Tears Ricochet" בפסקול הסרט. אבל מעבר לזה הזמרת לא הייתה חלק מההפקה, לא השתתפה בהחלטות יצירתיות ולא ראתה את הסרט לפני יציאתו.

מה הלאה

התיק בין לייבלי לבלדוני ממשיך להתקדם, כשמועד השימוע נקבע ל־9 במרץ 2026. בינתיים סוויפט חוזרת לענייניה, בלי עדים, בלי חקירות ובלי דרמות משפטיות שלא קשורות אליה.

טיילור סוויפט, צילום: Photo by CHANDAN KHANNA / AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...