סלט טאבולה של שף יוסי שטרית

סלט טאבולה מרענן ועשיר בפטרוזיליה, פיסטוק וגרעיני רימון מיובשים שישדרגו כל ארוחה

סלט טאבולה של שף יוסי שטרית, צילום: אסף קרלה

מצרכים:

  • 1 חופן פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 חופן פיסטוק קלוי
  • 1 חופן גרעיני רימון מיובשים (אם אין, להשתמש בטריים)
  • 3 כפות בורגול דק שהושרו שעה במים קרים
  • 1/2 לימון סחוט
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית שטוחה פלפל לבן
  • 5-6 כפות שמן זית

אופן הכנה:

מערבבים את כל המרכיבים יחד - ובתיאבון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר