המרנו את הפסטה של איטליה בפסטה של כפר סבא, לא חשנו בהבדל

אט אט הופצה לה השמועה על כך שחנות המפעל של "פסטה דלה קזה" בכפר סבא היא מקום ששווה לבקר בו, לא רק כדי לקנות • הגענו למקום רעבים במיוחד כי ככה אמרו לנו להגיע, ראינו פסטה, הכנו פסטה ואכלנו פסטה • צפו

צילום: משה בן שמחון

לא יהיה מופרז להצהיר שכנראה רובכם הגדול טעמתם או אכלתם בעבר מהפסטות של "פסטה דלה קזה", העניין הוא שיש מצב שאתם לא יודעים על זה. המפעל של משה בראל ומשפחתו קיים כבר למעלה משלושה עשורים ומייצר עבור עסקים רבים שלל סוגי פסטות, רטבים ועוד.

במרץ האחרון, כחלק מחגיגות ה-30 השתדרגו שם בבית חדש בדמות חנות מפעל ענקית הכוללת גם קומת חלל אירוח ובית קפה. ניתן להשיג שם את כל מנות הדגל ופסטות הדגל אך גם מאפים רבים, מתוקים ומלוחים, פוקצ'ות, פאי ועוד שלל הפתעות. בקומה העליונה ישנו לופט נאה במיוחד בו ניתן לערוך סדנאות וארוחות.

משה בראל, צילום: אילן ספירא

אנחנו הגענו למקום, רעבים במיוחד כי ככה אמרו לנו להגיע, ראינו איך מייצרים פסטה איכותית וטריה ואפילו בישלנו ארוחה איטלקית טובה יחד עם משה. צפיה מהנה

פסטה דלה קזה. דרך אפק 4, כפר סבא. כשר. 09-7662034

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר