"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר הפציעה: עידן עמדי עובד על אלבום חדש

המנהל של הזמר המפורסם העלה סטורי לחשבון האינסטגרם שלו, ובו מצורפת רשימת השירים באלבום החדש שייצא בחודשים הקרובים • "הוא עדיין נמצא בשיקום ובמקביל עובד על שירים חדשים שמתגבשים לאלבום"

,עודכן
0השמעה
עידן עמדי במסיבת העיתונאים לקראת שחרורו מבית החולים. צילום: יוסי זליגר

הזמרעידן עמדיעובד כרגע על אלבום חדש, אותו יוציא בחודשים הקרובים. המנהל של המוזיקאי, העלה סטורי לחשבון האינסטגרם שלו ובו מצורפת רשימת השירים. בין השירים, ניתן לראות שמות כמו: "סופרמן", "אמא", "חמש צולבות, שני רימונים" ועוד.

מתוך הסטורי של מתן זמיר, המנהל של עידן עמדי // אינסטגרם

כזכור, לפני כארבעה חודשים נפצע עמדי במהלך שירות המילואים שלו כלוחם קרבי ברצועת עזה. עמדי אף קיבל הצעה להדליק משואה בטקס הדלקת המשואות המסורתי שמתרחש מדי שנה ביום העצמאות, אךבחר לדחותאת ההצעה המכובדת.

עופר מנחם מנהל יחסי הציבור של עידן עמדי מסר:"עידן עמדי עדיין נמצא בשיקום ובמקביל עובד על שירים חדשים שמתגבשים לאלבום שכולנו מקווים שייצא בחודשים הקרובים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר