"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הקטטה בנוער: הפועל ראשל"צ והפועל חדרה יעמדו לדין

תובע ההתאחדות החליט להעמיד לדין את הפועל ראשל"צ והפועל חדרה בעקבות התגרה ההמונית בין אנשי המועדונים והשחקנים במהלך משחק בליגת העל לנוער

,עודכן
0השמעה
הקטטה בליגת העל לנוער // צילום: צילום מסך
תובע ההתאחדות לכדורגל עו"ד ניר רשף החליט להעמיד את הפועל ראשל"צ והפועל חדרה, לאחר קטטה גדולה שהתפתחה אתמול (שבת) בין אנשי המועדונים והשחקנים במהלך משחק בין הקבוצות בליגת העל לנוער.

המועדונים יעמדו לדין משמעתי בגין התנהגות בלתי ספורטיבית, כאשר חלק מבעלי התפקידים וכמה מהשחקנים יעמדו לדין בגין השתתפות בקטטה, הפרת סדר והתנהגות בלתי הולמת. הדיונים יתקיימו ביום רביעי בשעה 17:00 ברמת גן.

בדו"ח השיפוט נכתב כי בדקה ה-90 לאחר שקבוצתו הבקיעה שער שוויון, מאמן הפועל חדרה רון קלר התגרה במאמן היריבה שהורחק קודם לכן בשל מחאות על השיפוט, יחד עם מאמן השוערים אור אהרון. לאחר שחדרה כבשה שער ניצחון בשניה האחרונה של המשחק, שוב ניגשו המאמן וכמה מהשחקנים והתגרו באנשי ראשל"צ ובמקום התפתחה מהומה.

השופט ציין שלאחר המשחק הוא נכנס לחדר ההלבשה ועדיין נשמעו צעקות ורעש של תגרה מחוץ לחדרי ההלבשה, עד להגעת משטרה שהוזמנה למקום. בעקבות המומה אוהדים משתי הקבוצות פרצו למגרש והשתתפו גם הם בקטטה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר