"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שיתוף כתבה
לא בלתי מנוצחת: נס ציונה הביסה 83:99 את הפועל ירושלים
הכתומים ניצחו בפעם הראשונה אי פעם את הירושלמים בחוץ • בראיין אנגולה ופטריק מילר עם 25 נקודות כל אחד הובילו את קלעי המנצחת
צילום: לירון מולדובן // הכתומים חוגגים בארנה

לא בלתי מנוצחת: נס ציונה הביסה 83:99 את הפועל ירושלים

הכתומים ניצחו בפעם הראשונה אי פעם את הירושלמים בחוץ • בראיין אנגולה ופטריק מילר עם 25 נקודות כל אחד הובילו את קלעי המנצחת

אבי סגל
, עודכן

אין יותר בלתי מנוצחות בליגה.עירוני נס ציונה גברה בארנה על הפועל ירושלים והנחילה לה הפסד בכורה (83:99). היה זה גם ניצחון ראשון של נס ציונה אי פעם בארנה. זה קרה בהצגת כדורסל של הכתומים, אחרי 8 ניצחונות של ירושלים באולם הזה.

עם הניצחון הערב (שני) שילשה נס ציונה את מספר הניצחונות שלה לעומת מה שהיה לה בתחילת השבוע שעבר.

ג׳ייקובן בראון לא היה בסגל של ירושלים. הוא נשמר לקלאסיקו ולמשחק הגביע מול גלבוע/גליל. זה בלט מאוד. לא היה מי שישנה את המשחק, ולא היה מי שיציל את המשחק. אף אחד, מלבד אדם אריאל במחצית הראשונה, לא התעלה אצל הקבוצה המקומית.

נס ציונה אחרי פתיחת עונה רעה עם ניצחון אחד בכל המסגרות השיגה בשבוע שעבר שניים: בגביע על הרצליה ובליגה על גלבוע. זה קרה בזכות השינויים הרבים והחלפת הזרים. מול ירושלים היא חסרה את וויין סלדן וקוואן צ׳יטהאם החליף אותו. נמרוד לוי, בעונה שעברה בירושלים, חסר גם הוא בשורות נס ציונה, אבל הקבוצה של גרינברג הראתה שהיא קבוצה שונה לגמרי.

אנגולה, הצגה // צילום: לירון מולדובן
אנגולה, הצגה // צילום: לירון מולדובן

זה היה משחק בשליטה של האורחים מהפתיחה. שלוש פעמים היא עלתה יתרון לדו ספרתי וירושלים חזרה. בפעם הרביעית זה כבר לא קרה. האורחת ברחה ל-20 הפרש 72:92, 4 דקות לסיום.

25 - זה היה האחוז הגרוע של נס ציונה משלוש עד המשחק הזה. 25 - זה היה האחוז משלוש של ירושלים הערב ואילו נס ציונה הייתה עם 48 אחוז. בראיין אנגולה נתן משחק גדול. השחקן הקולומביאני שהגיע במהלך העונה הוא אחד מאלה ששינו את הקבוצה. אנגולה קלע 25 נקודות עם 7 שלשות ו-11 ריבאונדים. לידו עם אותו מספר נקודות הרכז פטריק מילר, וג׳רום מיינסי הוכיח שהוא באנקר בצבע.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...