מרכוס רשפורד בספק ליורו 2020

מאמן מנצ'סטר יונייטד הודיע כי הפציעה של החלוץ שכבש העונה 19 שערים יותר חמורה ממה שחשבו ושיתופו באליפות אירופה מוטלת בספק

צילום: רויטרס // רשפורד. יחמיץ את היורו המתקרב?

מרכוס רשפורד, חלוץ מנצ'סטר יונייטד, אחד היחידים שמגלה העונה יכולת שמתאימה לציפיות של מועדון הפאר, נפצע בגבו לפני כחודש במשחק הגביע מול וולבס וההערכה היתה כי הוא ייעדר מהמגרשים לתקופה של חודשיים עד שלושה חודשים. היום (רביעי), הודיע מאמן השדים האדומים, אולה גונאר סולשיאר, כי החלוץ ככל הנראה ייעדר לתקופה הרבה יותר ארוכה.

סולשיאר אמר: "אני מקווה שהוא ישחק העונה, אבל זה לא יהיה פשוט. אני לא רופא אבל קיוויתי שהוא יתאושש מהר יותר ממה שקורה בפועל. מרכוס ייעדר עוד כמה חודשים. הייתה לו סריקה וזה כנראה חמור יותר ממה שקיווינו וציפינו".

רשפורד רגע לאחר הפציעה, בחודש שעבר // צילום: רויטרס 

על הסיכוי של החלוץ להשתתף ביורו 2020 אמר סולשיאר: "אני מקווה שהוא ישחק לפני כן, אם הוא לא יהיה מספיק בכושר הוא לא ייקח חלק באליפות אירופה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר