"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אירוויזיון 2019 יצא לדרך בתל אביב: נקבעו חצי מהעולות לגמר

אחרי אינספור חזרות והכנות, הערב הראשון של האירוע המוזיקלי הגדול של אירופה התקיים לעיני אלפי צופים משולהבים במתחם אקספו ומיליונים רבים ברחבי העולם • 10 מדינות הבטיחו את עלייתן לגמר במוצ"ש

,עודכן
האירוויזיון בתל אביב // צילום: קוקו

אירופה עם העיניים לתל-אביב:אחרי הרבה מאודציפייה והכנות, התקיים הערב (שלישי) חצי הגמר הראשון שלתחרות האירוויזיון. המשדר ארך יותר משעתיים, ובסופו הוכרזו עשר המדינות שעלו לשלב הגמר ושבע המדינות שעבורן התחרות הסתיימה והן יחזרו הביתה.

המדינות שעלו לגמר הן: קפריסין, יוון, בלרוס, סרביה, אסטוניה, צ׳כיה, אוסטרליה, איסלנד, סן מרינו וסלובניה.

המדינות שבלטו במהלך החזרות הן אוסטרליה, שהזמרת שלה והמלוות התעופפו על מוט גמיש בגובה שישה מטרים, יוון וקפריסין שזכו לאהדת הקהל, וכמובן להקת ״אטארי״, נציגת איסלנד, שבלטה גם בזכות בגדי העור והפרובוקציות האנטי ישראליות שעוררו חבריה בימים האחרונים.

אירוויזיון 2019: כל העדכונים

ארז טל משתאה: "זו מפלצת שלא הכרתי"

ישבור שיא: חשיפה פנומנלית לאירוויזיון

את המופע פתחה זוכת אירוויזיון 2018,נטע ברזילי, שיצאה מתוך חתול ענק מואר ותבצע את ״טוי״ בעיבוד חדש ובליווי 44 רקדניות בקוקיות ובשמלות דומות לשמלה שלבשה נטע בשנה שעברה. ברזילי עצמה תלבש חליפה, מעין בגד גוף עם וולאנים מפלסטיק, בצבעים שחור, לבן וכסף, שעיצב עבורה אלון לבנה.

נציגות פולין // צילום: אורית פניני

בשל מורכבות הבגד, מאחורי הקלעים ברזילי לא יכלה לשבת. בהפקה השיגו לה כסא מיוחד שיתאים לבגד. ״הכנתי לה בגד שיהיה מספיק חזק כדי להחזיק את הפתיחה של אירוע הארוויזיון, עם משחקי שקיפויות וגאומטריה וכמובן עם שמירה על הסגנון המזוהה של נטע״, הסביר לבנה.

נטע ברזילי מופיעה בפתיחת האירוויזיון // צילום: אורית פניני

לאחר הביצועים של כל הלהקות תעלה לבמה זוכת אירוויזיון 1998, דנה אינטרנשיונל, שתבצע את השיר Just the way you are (במקור של ברונו מארס). תוך כדי השיר יצולמו אנשים בקהל, וברגע שיופיעו על המסכים ויסומנו בלבבות יהיה עליהם להתנשק.

נציגי איסלנד // צילום: אי.פי

אינטרנשיונל, שהופיעה בעשרות קדמים ואירוויזיונים לאורך השנים, בילתה לאחרונה לא מעט עם המנחה בר רפאלי, שמצידה הראתה לה סרטונים של שתי הבנות שלה. ״אין מרגש כמו לעשות אירוויזיון בבית ואני גאה לראות את הבמה, הצילום וההפקה שעומדת בכל הסטנדרטים של אירופה ואפילו יותר״, מסרה הדיווה.

נציג פינלנד // צילום: אורית פניני

מיני דרמה התרחשה מאחורי הקלעים של אחת החזרות כשהמנחה בר רפאלי עלתה לבמה ונפלה רגע לפני שיצאה לקהל. מסתבר כי רפאלי נתקלה בתאורת הרצפה. רפאלי, שרגליה היו חשופות, נחבלה אבל קיימה את החזרה כמתוכנן. כשירדה מהבמה קיבלה טיפול במקום מחשש לסימנים או נפיחות.

נציגות אוסטרליה // צילום: רויטרס

‏שעות אחדות לפני השידור המורכב נרשמו גם שינויים בשמלה של רפאלי. הדוגמנית והמנחה החליטה להחליף את השמלה שהופיעה איתה בחזרות הראשונות, ואמורה הייתה לשמש אותה גם בשידור החי. בסופו של דבר החליטה להחליף לשמלת כוכבים מזהב של המותג פאקו רבאן (פקטורי 54) ולנעלי ג׳ימי צ'ו.

רגעים פחות נוצצים נרשמו בחזרת השופטים שהתקיימה ביום שני בערב. נציג ישראל בתחרות, קובי מרימי, עלה לצלם את הביצוע שלו שקטע ממנו הוקרן אמש, אבל התגלתה תקלה באחד המסכים שעל הבמה והוא הורד ממנה. הקהל באולם נאלץ להמתין דקות ארוכות עד לתיקון התקלה.

גם נציג ספרד, מיקי, נאלץ לצלם את הקטע שלו פעם נוספת לאחר שהתגלו בעיות תאורה. יש לקוות שברגע האמת תקלות דומות לא יקרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר