"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פרנקו: "הרבה לחץ השתחרר"
בהפועל ירושלים נשמו לרווחה אחרי המותחן הגדול מול מכבי ראשל"צ (78:81, לאחר הארכה), ברבע גמר הגביע • ליאור אליהו: "ניצחון חשוב מאוד, הקהל אוהב את דונטה והוא נתן משחק גדול"
צילום: עודד קרני // פרנקו. "הראנו הרבה לב ומלחמה"

פרנקו: "הרבה לחץ השתחרר"

בהפועל ירושלים נשמו לרווחה אחרי המותחן הגדול מול מכבי ראשל"צ (78:81, לאחר הארכה), ברבע גמר הגביע • ליאור אליהו: "ניצחון חשוב מאוד, הקהל אוהב את דונטה והוא נתן משחק גדול"

, עודכן

הרבה עמד על הכף כשהפועל ירושלים יצאה למשחק רבע גמר גביע המדינה, בבית מכבי בראשון לציון מול הקבוצה המקומית. מעמד חצי הגמר ומשחק הגמר יערכו בביתם של האדומים מהבירה – הארנה, כך שגם באיגוד הכדורסל וגם בקבוצה עצמה לא רצו לחשוב בכלל על האפשרות שירושלים לא תשיג את הכרטיס למעמד ארבע האחרונות. דני פרנקו ושחקניו נזקקו להארכה אך בסיום נשמו לרווחה אחרי78:81 בסיום.

מאמן הפועל ירושלים אמר בסיום: "הרבה לחץ השתחרר עכשיו והמשחק גם היה לחוץ. הבאנו הרבה לב ומלחמה עם הגנה מצוינת באחד המגרשים הקשים בליגת העל. אתה לא יכול לנצח משחק כזה אם חדר ההלבשה שלך לא מאוחד והשחקנים לא ביחד".

ליאור אליהו שיצא בחמש עבירות ברבע האחרון הוסיף: "ניצחון חשוב מאוד מאוד מאוד. ידענו שזה מכשול גדול, אבל באנו להילחם ואני מאוד שמח. הקהל שלנו מאוד אוהב את דונטה, והוא נתן משחק גדול היום. הייתי יותר תזזיתי היום, צעקתי מהספסל, אבל הכל מאהבה".

בצד המפסיד עמד שרון דרוקר שאמר בסיום: "אנחנו מאוד מואכזבים. הרגשנו שהמשחק שלנו אבל לקראת הסוף הידיים רעדו ועשינו כמה טעויות ששילמנו עליהן ביוקר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...