• מי שהכי פחות שמחה לשמוע על כניסתם של הדיירים מהעונות הקודמות אל בית "האח הגדול" היא כוכבת הרשת חן טל, שהיתה אמורה להיכנס לבית במטרה לערער את מערכת היחסים של אליאב ודנית. סתם שתדעו, חנטל ניהלה רומן עם אליאב לפני כניסתו לבית ויש לה סיפור לא סגור איתו.
חן טל ואליאב, במסיבת החצר בבית האח הגדול. צילום: מתוך פייסבוק
• הגמר של "זוג מנצח" שודר בתחילת אפריל, אבל ג'קי וישראל אזולאי עדיין לא ראו שקל מהחצי מיליון שהם אמורים לקבל.
אזולאי, את אופטימית?
"אנחנו עוד נקבל".
ערוץ 10 סירב להגיב.
• מבאר שבע ללב תל אביב: מאור זגורי ובת זוגו, השחקנית חן אמסלם, שכרו דירה בדיזנגוף.
• שאריות מהביקור הקולינרי פלוס בר מצווה של מייקל דאגלס וקתרין זיטה־ג'ונס בישראל: בארוחת ערב אחת במסעדה ירושלמית הם נפרדו מ־2,427 שקלים, ששולמו בכרטיס אשראי. ב"תרנגול הכחול" של השף שאול בן־אדרת הם נהנו מהמנות הראשונות והעיקריות, אבל אמרו לא לקינוחים.
• השרה לימור לבנת הפתיעה השבוע את העוקבים שלה בפייסבוק, כשהעלתה תמונה משפחתית לעמוד שלה. את הפוקוס גנב הבן יאיר הניג - פעם צעיר פרובוקטיבי חסר מעצורים, והיום חרדי חוזר בתשובה ואב לשניים.
• מפורסמים בעיר האורות: תום אבני ולירז צ'רכי, ובתם הבכורה ג'ון, פתחו את הקיץ בחופשה בפאריס. אם הם יקפצו לבקר ב"שאנל", יש סיכוי לא קטן שיפגשו שם את ניקול ראידמן, שנסעה לפגישת עבודה.
• תיפרדו יפה מהשחקן יפתח קליין, שבקרוב יארוז את המזוודות ויטוס לארבעה חודשים בקליפורניה כדי ללמד משחק בבית ספר מקומי. אשתו שירי ארצי והילדים יצטרפו אליו מאוחר יותר.
• דידי הררי ואשתו מירית הסתובבו יד ביד בשוק בירושלים.
צילום: פול סגל
• הטרנד האופנתי הבינלאומי לא פסח גם על אריק ברמן. אחרי שכנראה מאס בזיפים, עכשיו גם לו יש זקן.
• אלישע בנאי, לעומת זאת, העדיף ללכת על שיער כחול.
• קארין כהן והארוס ניר קפצו לבקר אצל הספר אילן מרגלית.
צילום: צ'ינו
• הזמרת מיקה קרני התחילה לתת שיעורי פיתוח קול, כתיבה, הלחנה ואינטרפרטציה לכל מי שדורש. מיטשל כבר נרשם?
• יום ראשון, אחר הצהריים: אנחל בונני מתאושש מהחתונה של עצמו ומגיע לשים פתק בכותל.
• הנה משהו שלא תראו וקרה במסיבה של "האח הגדול" ביום שלישי בערב: פליט התוכנית דור דמארי התחיל עם אלמונית שהגיעה לחגוג במסיבה, בזמן שאור דניאל, האקסית שלו עד לפני דקה, נמצאת במרחק בעיטה ממנו. זה לא נגמר, סורו לאייטם הבא.
• לאור דניאל זה כנראה לא הזיז, כי באותן הדקות נצמדו אליה שני גברים שניסו בלא הצלחה את מזלם אצל הדוגמנית. היא בחרה להתעלם מכולם ולהתנחם אצל הסטייליסט, שמעדיף בכלל את דמארי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו