ליגת העל: משחק העונה נקבע ל-27 בינואר

במנהלת פרסמו את שיבוץ המשחקים לחמשת המחזורים הקרובים • משחקי הגביע נדחו לתחילת פברואר • האלופה תארח את מכבי חיפה ביום רביעי בעוד כשבועיים • כל המועדים בפנים

צילום: אלן שיבר // יונתן כהן ועוואד. יש תאריך למשחק העונה

במנהלת הליגות פרסמו היום (חמישי) את שיבוץ משחקי המחזורים 16-21 בליגת העל ובמקביל פרסמו את תאריכי משחקי ההשלמה. במקביל הודיעה ההתאחדות לכדורגל כי משחקי סיבוב ח’ בגביע המדינה ייערכו ב-4 בפברואר, כך שסדר המשחקים המקורי השתנה.

בשורה התחתונה: המחזור הקרוב יתקיים כבר בשבת הבאה (23 בינואר), כאשר משחק העונה בין מכבי תל אביב למכבי חיפה ייערך ביום רביעי בעוד כשבועיים (27 בינואר).

 יו"ר המנהלת ארז כלפון הסביר: ״הסגר הנוכחי, בו הופסקה פעילות הליגה בפעם השניה העונה, הציב בפנינו מכשולים מאתגרים וכמעט בלתי אפשריים במציאת מועדים לקיום כל המשחקים והמועדים.

"למרות זאת, אנו מתכוונים לסיים את עונת המשחקים במלואה ובאופן ספורטיבי כפי שתוכננה מראש ומבלי לצמצם את כמות המחזורים וזאת עד לסוף חודש מאי, כפי שאנו מחויבים בהתאם למגבלות הבינלאומיות.

 "אנחנו נערכים לחידוש המשחקים בסוף השבוע הבא עם מחזורי סופ"ש ומייד לאחר מכן ישוחקו מחזורי אמצע השבוע על מנת להתחיל ולצמצם את הפערים שנוצרו בלוחות הזמנים. הקבוצות צפויות ללוחות זמנים אינטנסיביים ומאתגרים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 בימים אלו אנו נמצאים בתקופה קשה עם תחלואת שיא של מגיפת הקורונה במדינת ישראל, אך אנחנו מתעקשים להיות אופטימיים ובמקביל לקשיים שאנו חווים כיום וללוח המשחקים האינטנסיבי שנבנה, אנו עובדים במרץ עם משרדי הבריאות, התרבות והספורט על מנת לקדם את חזרת הקהל למגרשים במתווה שימוש בדרכון הירוק בהמשך העונה.״

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר