"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איראן: נגיב נגד מי שקשור לפיצוץ בנתנז

דובר משרד החוץ האיראני עבאס מוסאווי' אמר כי ארצו תפעל נגד כל מדינה או גורם שחקירת הפרשה תוכיח קשר בינם לבין הפיצוץ במתקן הגרעיני

,עודכן
צילום: רויטרס // צילום לוויין של האתר הגרעיני בנתנז

"איראן תגיב בנחרצות נגד כל ממשלה או משטר שיוכח קשר בינם לבין האירוע במתקן הגרעיני בנתנז", כך מסר היום (שני) דובר משרד החוץ האיראני עבאס מוסאווי. הדברים צוטטו בסוכנות הידיעות האיראנית "מהר".

מוסאווי אמר בהצהרה לתקשורת: "עמיתנו בארגון האנרגיה הגרעינית ובמזכירות המועצה העליונה לביטחון לאומי, סיפקו הבהרות ומחקר מקיף בנושא, אך הם לא הגיעו למסקנה סופית". הוא ציין כי לאחר ההגעה למסקנה סופית, יספקו המועצה העליונה לביטחון לאומי וארגון האנרגיה הגרעינית דו"ח מקיף. "לפי תוצאות החקירות - נגיב וננקוט בצעדים כנדרש", אמר.

פיצוץ בטהרן // צילום: ארכיון

עוד באותו נושא

הפיצוץ בנתנז - המכה הקשה ביותר שספגה תוכנית הגרעין של איראן

דיווח: גל הפיצוצים באיראן - שיתוף פעולה אסטרטגי בין ישראל לארה"ב

בעקבות הפיצוץ בנתנז - האטה משמעותית בפרויקט הגרעין האיראני

דובר משרד החוץ הדגיש כי איראן תתייחס ברצינות לדוחות שיתפרסמו, במיוחד אם יתברר שגורם כלשהו או מדינה כלשהי מעורבים בנושא הזה. "טבעי שאיראן תגיב בנחרצות והם יראו שהזמן של 'פגע וברח' עבר", אמר.

"איראן תעמוד מול תאוות הבצע"

כאמור, סוכנות הידיעות האיראנית "מהר" המקורבת למשטר,סיקרה היוםאת דבריו של מוסאווי. הדובר האיראני התייחס בין היתר להסכם הגרעין שנחתם עם המעצמות אחרי 13 שנה של מו"מ, ולפרישת ארצות הברית ממנו ב-2018, נוסף לצעדים שאיראן נקטה בהם במסגרת חמשת השלבים כדי להעניק לחברות להסכם "הזדמנות לבצע את התחייבותיהם".

מוסאווי אמר כי לאור התקרבות ארצות הברית לבחירות לנשיאות בנובמבר, הנשיא דונלד טראמפ תר אחר הישג מדיני לקראת הסרת המגבלות על איראן באוקטובר, ומבקש לקבור את החלטת האו"ם בעניין.

הוא הוסיף כי הקהילה הבינלאומית "לעולם לא תחזור לעידן חוקי הג'ונגל" ועל טראמפ לדעת שפעולה בלתי חוקית לא תחזיק מעמד. "הנשיא האיראני ושר החוץ הדגישו כי הרפובליקה האסלאמית תעמוד בפני תאוות הבצע האמריקנית", אמר מוסאווי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר