"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גנב פלשתיני ניסה לדרוס שוטרים

מרדף משטרתי בכביש 90 נגמר בירי בחשוד בגניבת רכב, לאחר שזה פרץ מחסום וניסה לדרוס את השוטרים • החשוד נפצע בינוני

,עודכן
מרדף בכביש 90: אילוסטרציה// צילום: יהודה בן יתח

במהלךמרדף משטרתיהיום (רביעי) אחר רכב גנוב באזור ים המלח, ניסה החשוד בירי לפגוע בשוטרים. השוטרים בתגובה ירו לעבר גלגלי הרכב. החשוד, צעיר פלשתיני בן 26, איבד שליטה על הרכב כתוצאה מהירי, נפצע ופונה במצב בינוני במסוק לבית החולים הדסה עין כרם.

בתחילה התקבל דיווח במוקד המשטרה על שלושה כלי רכב, שנגנבו מאזור נווה מדבר שבים המלח. בבדיקה של המשטרה, נמצא כי הרכבים עושים דרכם על כביש 90 לכיוון צפון.

כוחות משטרה, שאיתרו את אחד הרכבים סמוךלכניסה ליריחו, פרסו מחסום וסימנו לרכב לעצור, אך זה המשיך בנסיעה, פרץ את המחסום וניסה לדרוס את השוטרים. על אף זאת השוטרים המשיכו במרדף ובהתאם לנוהל מעצר חשוד - ירו לעבר גלגלי הרכב.

כתוצאה מהירי, החשוד שנהג ברכב נפצע באורח בינוני. זאת כשעיקר הפגיעה היא בבטן. לבסוף החשוד הפלשתיני פונה על ידי מסוק היישר לבית החוליםהדסה עין כרם.הוא נותר בהכרה וינותח בהמשך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר