"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: פגע, ברח, גנב טלפון - וגם תקף את אשתו

אדם שפגע וברח וגרם לרוכב אופניים לזעזוע מוח, התגלה כששוטר שענה לטלפון הנייד שאותו גנב הנהג מהנער הנפגע • ובהמשך התברר כי קודם לכן הכניס את אשתו בכוח לרכב ופגע בה

,עודכן
הזדהה כשוטר ממשטרת ראשון לציון // צילום: דודו גרינשפן

תושב ראשון לציון פגע בנער שרכב על אופניו בחולון, ולא רק שלא הושיט לו עזרה – אלא גם גנב את הטלפון הנייד שלו, ונמלט.

בשעות הלילה המאוחרות אתמול התקבל דיווח במשטרת מרחב איילון עלתאונת פגע וברח, כאשר נהג מכונית פרטית פגע ברוכבי אופניים, ונמלט מהמקום. רס"ב שי קורן, שוטר התנועה של משטרת מרחב איילון, הגיע למקום ובמהלך תחקור הנער התברר כי הטלפון הנייד שלו נעלם.

הנער ספג זעזוע מוח והועבר לטיפול. במקביל התקשר רס"ב קורן לטלפון הנייד של הנער, ובשלב מסוים ענה לו אדם שהזדהה כשוטר ממשטרת ראשון לציון. לדבריו, הוא עצר את מחזיק הטלפון בחשד לתקיפת אשתו.

בחקירה התברר כי האיש, שפגע, ברח וגנב את הטלפון, הוא ככל הנראה גם האדם שהתקבל לגביו דיווח נוסף במוקד המשטרה: דובר על גבר שנראה מכניס בכוח אישה לתוך רכב ונמלט מהמקום תוך שהוא פוגע ברכב אחר. ניידות שהחלו לבצע סריקות הבחינו ברכב במחלף יבנה, וביקשו מהנהג לעמוד בצד. מתוך הרכב יצא החשוד כשהוא מאיים ומקלל את השוטרים, ואף מתנגד למעצר. בזמן הזה השוטר הבחין באשת החשוד, כאשר פניה חבולות עם דם.

החשוד הועבר לתחנת המשטרה, ומחקירה ראשונית עלה החשד כי האיש נהג ללא רישיון ובגילופין. הבוקר, לאחר שהוברר כי החשוד הוא אותו האיש שפגע בנער וגרם לו לזעזוע מוח, הוא הובא להארכת מעצר בבית המשפט בראשון לציון, שם הוארך מעצרו בחמישה ימים, בחשד לתקיפת אשתו. בתום הדיון הועבר החשוד לחקירה במשטרת מרחב איילון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר