"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

העליון דחה פה אחד את ערעורו של גואל רצון

ביהמ"ש קבע כי עונשו של מי שהורשע בעבירות מין חמורות במספר נשים, חלקן קטינות יישאר 30 שנות מאסר • הפרקליטות: "העונש הולם את חומרת המעשים" • בנו של רצון: "מאוכזב, הוא לא רצח אף אחד"

,עודכן
הערעור נדחה // צילום: אורן בן חקון // הערעור נדחה // צילום: אורן בן חקון

בית משפט העליון דחה הבוקר (שני) פה אחד את ערעורו של גואל רצון על הרשעתו וחומרת עונשו, ואישר את הרשעתו בעבירות מין חמורות במספר נשים חלקם שהיו קטינות כמו גם את העונש שניגזר עליו. הדיון התנהל בדלתיים סגורות. חלק מהנשים בהן ביצע רצון את עבירות המין היו נשותיו ובנותיו. משמעות ההחלטה היא כי עונשו של רצון ישאר על כנו - 30 שנות מאסר.

צילום: יוני ריקנר

עו"ד תמר פרטש מפרקליטות המדינה מסרה לאחר גזר הדין כי "העונש הולם את חומרת המעשים.התיק הוא תקדימי והוא הראשון מסוגו בעולם בזכות החקירה המשטרתית וכתב האישום, הקבוצה הזו פורקה ולכמאה ילדים ניתנה אפשרות נוספת לקיים אורח חיים חדש"

יגאל רצון, בנו של גואל סיפר כי הוא מאוכזב מההחלטה: "חשבתי שזה יהיה אחרת לשבתי לבוא לפה ולקבל בשורה טובה לצאת מפה בהרגשה טובה ושיהיה צדק. בעיקר אכזבה. אבא שלי עדיין לא רצח אף אחד".

"לא רצח אף אחד" // בנו של רצון בדיון // צילום: אורן בן חקון

עו"ד שלומציון גבן מנדלמן ורויטל קצר המייצגות את גואל רצון מסרו כי "הוא זוכה מאחת העבירות, מעבירת העבדות והמיר את העבירה לבעילה אסורה בהסכמה. צר לנו שבית המשפט קבע שהעונש יוותר על כנו.גואל מאוכזב בעיקר משום שהעונש נותר על כנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר