"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כת משיחית שידלה צעירות לזנות

לאחר חקירה סמויה נחשפה כת שחשודה בניצול • "מין עם גויים יביא לגאולה", כך שכנעו החשודים את הצעירות

,עודכן
צילום: מאיה באומל־בירגר // "גאולת עם ישראל תבוא ע"י 'ניצוצות'" (אילוסטרציה)

לאחר חקירה סמויה שלהיחידה המרכזית מחוז ש"ישנמשכה מספר חודשים, נחשפה כת "משיחיסטית"שחשודה בניצול בנות לעיסוק בזנות תחת השפעת סמים ואלכוהול במטרה להציל את עם ישראל ולקרב אותו לגאולה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

חברי ומנהיגי הכת, תושב קריית ארבע בן 60, תושב אשקלון בן 47, תושבת קריית ארבע בת 40, תושבת ירושלים בת 39 שחשודים בניצול בנות לעסוק בזנות, נעצרו והובאו לחקירה.

החקירה החלה לפני כארבעה חודשים בעקבות תלונה על ניצול בנות שנכנסו לכת. במהרה נפתחה חקירה סמויה ביחידה המרכזית של מחוז ש"י. במהלך החקירה התגלו דרכי הפעולה המזעזעים של הכת בינהם, שטיפת מוח לנשים שעיקרה הוא, כי גאולת עם ישראל תבוא על ידי "ניצוצות" (משכב עם גויי זה ניצוץ).

בנוסף,חשודים מנהיגי הכת כי ייצרו תלות למשתתפי הכת על ידי אספקת סמים ואלכוהול וביצוע אקטים מיניים תחת השפעתם. מנהיגי הכת אף חשודים כי לקחו כסף מאותם גויים תמורת הנשים ששכבו איתם.

על פי פרטי החקירה הכת ביצעה פיזור והפצת פעילות הכת, בכל רחבי הארץ.ראשי הכת חשודים בין השאר כי "החזירו" בתשובה בנות במטרה לגייסם לאקט ה"דתי" שעיקרו גאולת ישראל לשיטתם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר