"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"התפתחות דרמטית בחקירת רצח שלי דדון"

אביה של שלי דדון: "דרשתי מראש הממשלה לא לשחרר עוד מחבלים"

,עודכן
הנרצחת שלי דדון ז"ל

דני ברנר

השר לביטחון הפנים, יצחק אהרונוביץ', הגיע אתמול לניחום אבלים בבית משפחת דדון בעפולה, היושבת שבעה על הבת שלי (20), שנרצחה ביום חמישי שעבר באזור התעשייה במגדל העמק. לשר התלוו, מפקד המחוז הצפוני של המשטרה ניצב זהר דביר, מפקד היחידה המרכזית במחוז הצפוני נצ"מ משה כהן האחראי על חקירת הרצח, נצ"מ איתן מנשה מפקד משטרת עפולה ונציג השב"כ.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בצאתו מהמפגש עם המשפחה אמר אהרונוביץ': "סיימתי ביקור ניחומים אצל משפחת דדון. התחושה קשה. בחורה ששירתה בצבא ובדרכה לראיון עבודה נרצחה. אני מעודכן בפרטי החקירה מהימ"ר הצפוני והשב"כ. נכון לרגע זה, יש התקדמות רבה מאד בחקירה, שאני יכול להגדיר אותה כדרמטית. אני מקווה שלא ירחק היום והרוצחים יתפסו, יעמדו לדין וישלמו את המחיר".

"בקרוב נדע את זהות הרוצחים"

"לרצוח ילדה בדרכה לראיון עבודה, זה שיא השפלות שאנו מכירים. בקרוב נדע את זהות הרוצחים ומה היו כוונותיהם", אמר השר. "בעפולה יש בטחון אבל בעקבות האסון נבדוק מה עוד ניתן לעשות בעפולה ובערי הצפון כדי לחזק את תחושת הביטחון של התושבים", אמר השר.

במפגש בין השר ובכירי המשטרה עם ההורים השכולים אילנה ויעקב דדון, והאחים שלומי, עמרי ודניאל, התקשר רה"מ בנימין נתניהו ושוחח עם האב יעקב, "ראש הממשלה ניחם אותי והבטיח לעשות הכל לתפוס את הרוצחים. ביקשתי ממנו בכל לשון של בקשה, לא לשחרר מחבלים".

"רה"מ הבטיח שיחזיר את הביטחון לתושבים", אמר האב, "אני סומך על המשטרה והשב"כ שעושים עבודה מקצועית, ומאמין שהם יתפסו את הרוצחים. הילדה שלי נרצחה אבל אם יתוגבר השיטור הקהילתי אולי יימנע האסון הבא", אמר דדון. המשטרה ושב"כ לא הודיעו רשמית אם הרצח בוצע על רקע לאומני או פלילי. ל"ישראל היום" נודע כי ההתפתחות עליה דיבר השר אהרונוביץ', מצביעה על אפשרות שהרצח בוצע על רקע פלילי.

עוד באתר ישראל היום:אושרה ההמלצה לרכוש מטוס ייעודי לרה"מ ולנשיא

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר