"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יקר בנתב"ג? הכירו את השיטה הסודית להוזיל את מחירי המזון בשדה התעופה

עם סנדוויצ'ים שמחירם מגיע לעד 50 שקלים וקפה שיכול לעלות גם 20 שקלים, המחירים בנמל התעופה הישראלי הביאו לתלונות של תיירים רבים • אם בחרתם שלא להביא איתכם אוכל מהבית, כך תוכלו לרכוש מזון ושתייה במחירים סבירים הרבה יותר

,עודכן
0השמעה
עלייה של 50 אחוז בביטוח ביטול הטיסות, צילום: קוקו

רבים מתלוננים על מחירי ההסעדה הגבוהיםבנמל התעופה בן גוריון: סנדוויצ'ים ב-50 שקלים, שתייה קלה יקרה מאוד וקפה שיכול להגיע גם לכ-20 שקלים לכוס. למרות המחירים הגבוהים, יש בנתב"ג כמה פינות שלא רבים מכירים ושניתן לקנות בהן בקצת יותר זול.

בנתב"ג מוצבות מכונות קפה, שתייה קלה וסנדוויצ'ים במחירים מוזלים. בקבוקי מים נמכרים ב-7 שקלים, שתייה קלה ב-10-9 שקלים וכוס קפה ב-9 שקלים. גם הסנדוויצ'ים מוזלים והמחירים משתנים, אך המכונות שלהם לא נמצאות בכל עמדה לצד מכונות השתייה.

הרבה יותר זול. מכונת שתייה בנתב"ג,

דבר נוסף שחשוב לזכור הוא שאנחנו כצרכנים, קובעים מה לקנות ומה לא – ואם המחיר גבוה, אפשר פשוט שלא לקנות. בנתב"ג יש אפשרות להכניס אוכל ושתייה עד למטוס, ולא צריך לזרוק בקבוקים אחרי הצ'ק אין והבידוק (למעט בטיסות לארה"ב, שם מבקשים בשלב מסוים לזרוק את בקבוקי השתייה). העובדה הזו מאפשרת לכולם להביא אוכל ושתייה מהבית, וכך בעצם להימנע מהעלויות הגבוהות של המסעדות במקום.

לא צריך לבזבז יותר מדי כסף. מכונת קפה בנתב"ג,

המכונות מוצבות בלא מעט נקודות בנתב"ג, כשבחלק מהעמדות יש רק שתייה וחלקן כוללות גם סנדוויצ'ים. המכונות נמצאות באולם שחקים, אולם מקבלי הפנים, אולם היוצאים (דיוטי פרי), בכניסה לחלק מהשרוולים (חלקם נסתרים מאחורי קיר) ובצמוד לבית הכנסת במתחם. אם אתם לא מצליחים למצוא אותן, תשאלו את אחד מאנשי הצוות בנתב"ג – ואלה ישמחו לעזור לכם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר